Άμεσα αλλαγή ημερομηνίας στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

Δημήτρης Τομαράς
Άμεσα αλλαγή ημερομηνίας στο Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Οι ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού που συμπίπτουν με τις ημερομηνίες των πρώτων ημιτελικών του Κυπέλλου δημιουργούν ζήτημα και ανάγκη αλλαγής προγραμματισμού.

Πρόβλημα ανακύπτει για το Κύπελλο και πιο συγκεκριμένα για τον πρώτο ημιτελικό μεταξύ του Ολυμπιακού και ΠΑΟΚ ο οποίος θα διεξαχθεί στο Καραϊσκάκη. Η αρμόδια επιτροπή του Κυπέλλου έχει ορίσει τα πρώτα παιχνίδια των ημιτελικών για τις 19-20 Μαρτίου. Ο Ολυμπιακός όμως στις 19/03 παίζει με την Γιουνάιτεντ στην Αγγλία στον επαναληπτικό της φάσης των «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Εκτός των άλλων γενικότερα δεν υπάρχουν και πολλές ελεύθερες ημερομηνίες για το ματς. Έτσι η ΕΠΟ θα προχωρήσει αναγκαστικά σε αλλαγή της ημερομηνίας του Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ. Αναμένεται μάλιστα να προχωρήσει άμεσα σε διευθέτηση του ζητήματος. Οι ρεβάνς των ημιτελικών του Κυπέλλου θα γίνουν είτε στις 16 είτε στις 17 Απριλίου.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα