Η ελπίδα στο πρόσωπο του Νάτχο

Η ελπίδα στο πρόσωπο του Νάτχο

Σταύρος Κόλκας Σταύρος Κόλκας
Η ελπίδα στο πρόσωπο του Νάτχο

bet365

Ο Σταύρος Κόλκας γράφει για την εξαιρετική παρουσία του Νάτχο κόντρα στον Απόλλωνα και την ελπίδα που δίνει στον ΠΑΟΚ για τη συνέχεια.

Απέναντι σε έναν αντίπαλο που δεν μπορούσε να περιμένει πολλά, είχε πολλές απουσίες και κίνητρο σε άλλη διοργάνωση, μετά το 30΄οι χαφ του ΠΑΟΚ βρέθηκαν μεταξύ τους και έπαιξαν καλό ποδόσφαιρο.

Αρχικά, ο Νάτχο έπαιζε σε σωστούς χρόνους, οι άλλοι με τίποτα. Ειδικά ο Κάτσε που έπαιζε περισσότερο μαζί του και προσπαθούσε να μπει στον ρυθμό του Ισραηλινού, ήταν μονίμως έναν χρόνο πίσω. Όταν ο Αλβανός συγχρονίστηκε, μπήκε στο παιχνίδι και ο Λούκας. Ο Κλάους είναι έτσι κι αλλιώς σε πολύ καλό μομέντουμ και σκόραρε για πέμπτο συνεχόμενο παιχνίδι, ο ΠΑΟΚ πήρε κεφάλι στο σκορ κι όλα καλά.

Το θέμα είναι πως ο Νάτχο έπαιξε στη φυσική του θέση και μόνο αυτός μπορεί να βγάλει τον ΠΑΟΚ από το αγωνιστικό αδιέξοδο αυτή τη περίοδο.

Ο Ινσαουράλδε, μου άφησε άριστες εντυπώσεις, όχι τόσο γιατί δεν έκανε ούτε μισό λάθος, αλλά γιατί είχε σωστές τοποθετήσεις, ψηλά δεν έχασε φάση και η έκπληξη για εμένα ήταν πως προώθησε καλά το παιχνίδι. Τον είχα σε χειρότερη εκτίμηση σε αυτόν τον τομέα. Βέβαια, αυτή είναι μία πρώτη εικόνα. Έχουμε ακόμη δρόμο.

Για τον Κουλούρη, η διαδρομή είναι γνωστή. Ο ΠΑΟΚ μετά τον Σάλπι αρχικά, τον Κλάους στη συνέχεια, έχει και έναν τρίτο φορ προδιαγραφών από τις ακαδημίες του. Έχει στοιχεία, είναι δυνατός, δεν είναι αργός ούτε και γρήγορος, έχει τελειώματα. Απλά τα φώτα που θα πέσουν πάνω του, αποτελούν το πρώτο τεστ για το αν μπορεί να κάνει καριέρα.

Στη συνέντευξη Τύπου, ο Στέφενς ισχυρίστηκε πως θέλει η ομάδα του να παίζει στρωτό ποδόσφαιρο και όχι γιόμες. Νομίζω πως όλοι το θέλουμε αυτό. Όμως και όλοι θέλουμε το αποτέλεσμα. Και αν αυτό δεν έρθει με τον στρωτό τρόπο, θα πρέπει να βρεθεί μία λύση.
Το τεστ της Τρίπολης είναι καλό. Έρχεται άμεσα, το τρίτο σερί εκτός έδρας σε μια εβδομάδα. Με την ομάδα να έχει και στο μυαλό της την Μπενφίκα. Δύσκολα τα πράγματα.

Όμως είναι τόσο ωραίος ο Νάτχο ως εικόνα μέσα στο γήπεδο, που σου δίνει την ελπίδα. Γνωρίζεις, πως από τα πόδια του θα συμβούν τέσσερα – πέντε πράγματα που δεν τα περιμένεις. Που αδυνατείς να τα προβλέψεις. Που το μάτι σου δεν έχει υπολογίσει ως επιλογές.

ΥΓ 1. Το να λέγεσαι Αστυνομία, η περιβόητη ΕΛΑΣ και να περικυκλώνεις 150 πιτσιρικάδες και να τους βαράς 45 λεπτά στον σταθμό Λαρίσης, αποτελεί ντροπή με ή χωρίς προφανή λόγο. Αλλά σε μία χώρα που κάποτε είχε πολιτισμό, αυτά είναι αναμενόμενα. Χωρίς αυτό να σημαίνει πως αν υπάρχει ίχνος κανονικού ΠΑΟΚ, αυτός δεν θα πρέπει να αντιδράσει.

ΥΓ 2. Τώρα θα παίξουμε ημιτελικά με τον Ολυμπιακό. Το μοναδικό αβαντάζ που φαίνεται να έχουμε στη παρούσα φάση, είναι ο επαναληπτικός της Τούμπας. Στη διάρκεια, ελπίζω να εμφανιστούν κι άλλα. Μέχρι να φτάσει η στιγμή για τα παιχνίδια αυτά, αφού μέχρι στιγμής δεν ξέρουμε πότε θα γίνουν.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Σταύρος Κόλκας
Σταύρος Κόλκας

O Σταύρος Κόλκας γεννήθηκε στις 27 Αυγούστου του 1975 στην Φωκίωνος Νέγρη όπου και έζησε με τους γονείς του μέχρι και το 1980 όταν και η μητέρα του Βούλα Σαββίδη αποφάσισε να δώσει βάρος στο παιδί της αφήνοντας στην άκρη την καριέρα της δίπλα στον Μάνο Χατζηδάκη του οποίου ήταν μία εκ των μουσών της (του) τραγουδώντας τα περίφημα Πέριξ, τη νομιμοποίηση ουσιαστικά του ρεμπέτικου τραγουδιού στην Ελλάδα.

Ο πατέρας του Βαγγέλης οπαδός του ΠΑΟΚ, ο θείος του Αχιλλέας παίκτης του ΠΑΟΚ, στην οικογένεια δεν υπήρχαν περιθώρια να γίνει κάτι άλλο παρά την γέννησή του στην Αθήνα. Ο ΠΑΟΚ ήταν μία από τις πρώτες λέξεις της ζωής του.
Ο πατέρας του πρώην ποδοσφαιριστής τον έπαιρνε στο γήπεδο από μικρός. Έπαιξε στον Παύλο Μελά της Σταυρούπολης από 6 χρονών και μέχρι τα 14 ήταν αρχηγός στο προπαιδικό και το παιδικό. Μετακόμισε ξανά στον Χολαργό, όπου και αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στον τοπικό ΟΦΧ φτάνοντας μέχρι και την αντρική ομάδα. Όμως τον κέρδισε ο χουλιγκανισμός.

Με όνειρό του να γίνει παίκτης ή δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ, τα όσα έπρεπε να στερηθεί για να γίνει το πρώτο δεν ήταν μέσα στις δυνατότητές του. Ακόμη και όταν οι φίλοι του είχαν το μυαλό του στο κοπροσκύλιασμα αυτός πήγε στη σχολή δημοσιογραφίας. Ακολούθησε ο στρατός και μετά επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί βοήθησε για να βγει η εφημερίδα της Θύρα 4 της οποίας ήταν μέλος όμως μετά ήρθε η πρώτη ευκαιρία να ασχοληθεί επαγγελματικά. Άνοιξε η εφημερίδα Μέτροσπορτ. Για δύο χρόνια κάθισε σε αυτή όμως ήρθε σε ρήξη με τον διευθυντή της. Ακολούθησε η αθλητική Βορείου Ελλάδος, τα Σπορ του Βορρά, όπως και όλα τα ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης μέχρι που εμφανίστηκε η SportDay και το ραδιόφωνό της όπου και ανέδειξε τη δυναμική του.
Του ανήκει ένα μεγάλο ποσοστό της επιτυχίας που είχε η εφημερίδα Εξέδρα με διευθυντή τον Βασίλη Σαμπράκο, ενώ ήταν και από τους πρώτους ΠΑΟΚτσήδες ρεπόρτερ που ξέφυγαν από τη γραμμή της …συμπρωτεύουσας, της μιζέρια και του παθητικού ρεπορτάζ.
Σήμερα, έχει εμπλοκή στην ιστοσελίδα PAOK24, και συνεργάζεται με τον ραδιοφωνικό σταθμό Libero107,4 της Θεσσαλονίκης στον οποίο έχει ενημερωτική εκπομπή για θέματα του ΠΑΟΚ με συμπαρουσιαστή τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου. Η εκπομπή ξεκινά στις 13.00 για να καταφέρει να ξυπνήσει και ολοκληρώνεται στις 15.00