«Μόνο ο Ολυμπιακός για Κάμπελ»

«Μόνο ο Ολυμπιακός για Κάμπελ»

Πολύδωρος Παπαδόπουλος
«Μόνο ο Ολυμπιακός για Κάμπελ»

bet365

Οι επαφές του Ολυμπιακού με την Αρσεναλ για τον Κάμπελ συνεχίζονται, ο Κοσταρικανός θέλει Ελλάδα και οι Κοσταρικανοί αποκαλύπτουν πως οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν αντίπαλο!

Το βλέμμα των Πειραιωτών είναι στραμμένο στην παραμονή του Κάμπελ και οι επαφές με την Αρσεναλ συνεχίζονται. Οι Λονδρέζοι είναι θετικοί στο να τον παραχωρήσουν, αρκεί να βάλουν στα ταμεία τους ένα καλό ποσό, μιας και το καλοκαίρι θα μπουν δυνατά στο μεταγραφικό παζάρι. Οι «ερυθρόλευκοι» πιέζουν για το deal, όπως σας αναφέραμε χθες τόσο ο μάνατζέρ του όσο και ο Μίνο Ραϊόλα μιλούν με τον Βενγκέρ, ώστε οι απαιτήσεις των «κανονιέρηδων» να πέσουν. Όπως προκύπτει και από το περιβάλλον του παίκτη, ο ίδιος θέλει αρκετά να συνεχίσει στον Ολυμπιακό και τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν υπάρχει κανένα ενδιαφέρον από ομάδα του εξωτερικού. Μπορεί οι Τούρκοι να τόνιζαν πριν λίγες ημέρες πως η Φενέρμπαχτσε είναι έτοιμη να καταθέσει πρόταση απόκτησης του Κοσταρικανού, ωστόσο κάτι τέτοιο διαψεύδεται από την πλευρά του 22χρονου, μιας και μόνο οι «ερυθρόλευκοι είναι σε επίσημες επαφές με την Αρσεναλ! Ο Ολυμπιακός λοιπόν, έχει σύμμαχο και τον παίκτη, σε ένα… σήριαλ που για πολλούς στην Αγγλία θα έχει happy end για τους «ερυθρόλευκους».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα