Τσεκάρουν εισιτήρια ΠΑΟΚ και ΟΦΗ

Γιώργος Βροντάκης
Τσεκάρουν εισιτήρια ΠΑΟΚ και ΟΦΗ

bet365

Ο ΠΑΟΚ μετά το 3-0 στην Τούμπα επί του Απόλλωνα και ο Πανιώνιος με το 2-0 απέναντι στον ΟΦΗ αναμένεται να τσεκάρουν απόψε τα εισιτήρια για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Ως τυπική διαδικασία χαρακτηρίζονται οι επαναληπτικοί των προημιτελικών που θα διεξαχθούν σήμερα σε Ριζούπολη και Νέα Σμύρνη.

Ο Απόλλων Σμύρνης φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ για τον επαναληπτικό του Κυπέλλου (3-0) με τον Λόρι Σάντσεζ να αφήνει εκτός αποστολής πολλούς παίκτες. Συγκεκριμένα δεν υπολογίζει τους Τζόρβα, Πετρόπουλο, Κανακούδη, Παντελιάδη, Διαμαντή, Μίνγκα, Άλβαρεζ, Αργυρόπουλο, Τσοκάνη, Καμαρα, Ντάλμπεργκ, Λουσέρο και Αμπρόουζ.

Στην αποστολή βρίσκονται οι Γκόμεζ, Γουμάγια, Σταματόπουλο, Χατζηζήση, Δημογιάννη, Δεληζήση, Παπαζαχαρία, Σόντερμπεργκ, Κόρμπο, Έγκον, Τσιλιγγίρη, Γκουέλα, Κουκ, Φαρινόλα, Μπάρκογλου, Μπέντα και Σελμανάι.

Από την άλλη πλευρά και ο ΠΑΟΚ θα παραταχθεί με πολλά νέα πρόσωπα αφού Πόζογλου, Κουλούρης και Γκσπούρνινγκ μπήκαν στην αποστολή και βγήκαν εκτός οι Λίνο, Βούκιτς, Κατσουράνης, Νίνης και Σαλπιγγίδης. Οι παίκτες που έχει στη διάθεση του ο Στέφενς είναι οι: Γλύκο, Γκσπούρνινγκ, Τζαβέλλα, Σπυρόπουλο, Ινσαουράλδε, Σκόνδρα, Κίτσιου, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Μαντούρο, Ολίσε, Λούκας, Στοχ, Πόζογλου, Αθανασιάδη, Χούσεν, Κουλούρη.

Στο άλλο ματς της ημέρας, ο Πανιώνιος φιλοξενεί τον ΟΦΗ με τον Κώστα Παναγόπουλο να έχει στην αποστολή τους: Ανέστης, Παπαδόπουλος, Ζαχαράκης, Πάνος, Κούρος, Κωτσαλάς, Αυλωνίτης, Λαμπρόπουλος, Παντίδος, Κούρντι, Παναγιωτούδης, Μητρόπουλος, Μπούζας, Ντούνης, Κολοβός, Γιάννου, Σταυροθανασόπουλος, Καμπάνταης, Αραβίδης.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο ο ΟΦΗ έχει 19 εκλεκτούς και είναι οι: Γιαγκιόζης, Φερνάντες, Μπούρμπος, Στάθης, Μιλιάζες, Τριποτσέρης, Βερόν, Μακρής, Περογαμβράκης, Κουτσιανικούλης, Ντουντού, Σίσιτς, Ζε, Παπάζογλου, Ζορό, Κάλαϊτζιτς, Δαμιανάκης, Μονιάκης, και Ροβίθης.

Το πρόγραμμα του Κυπέλλου
Πέμπτης 13 Φεβρουαρίου 2014
Πανιώνιος - ΟΦΗ (0-2)

Γήπεδο: Νέας Σμύρνης -17:00, ΟΤΕ Sport
Διαιτητής: Κάμπαξης (Εύβοιας)
Βοηθοί: Τουμπακάρης (Αθηνών),
Καμπούρης (Εύβοιας).

Απόλλων Σμύρνης - ΠΑΟΚ (0-3)
Γήπεδο: «Γ. Καμάρας» - 20:00, ΟΤΕ Sport 2.
Διαιτητής: Ντίτσιος (Πρέβεζας)
Βοηθοί: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Παστρωμάς (Δυτ. Αττικής).

Ημιτελικά
Πανιώνιος ή ΟΦΗ - Παναθηναϊκός
Ολυμπιακός – Απόλλων ή ΠΑΟΚ
* (19-20 Μαρτίου και 16-17 Απριλίου)

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα