Θέλει «Καμπ Νόου» η Ρεάλ

Γιώργος Καραμάνος
Θέλει «Καμπ Νόου» η Ρεάλ

bet365

Αν και λογικά αντίπαλος της θα είναι η Μπαρτσελόνα, η Βασίλισσα πρότεινε την έδρα των Μπλαουγκράνα για τον τελικό Κυπέλλου.

Σε πρώτη ανάγνωση θα μπορούσε να χαρακτηριστεί και ως ένδειξη ανωτερότητας. Η Ρεάλ θέλει να παίξει τον τελικό του Κόπα ντελ Ρέι (19 Απριλίου) στο «Καμπ Νόου» και αυτό γνωρίζοντας πως λογικά η αντίπαλος της θα είναι η Μπαρτσελόνα. Ωστόσο, επειδή οι υποψήφιες έδρες είναι το Σάντσεθ Πιθχουάν» της Σεβίλλης και το «Μεστάγια» της Βαλένθια (σ.σ.: το «Σαντιάγο Μπερναμπέου» ήταν η περσινή έδρα και δεν γίνεται να οριστεί και πάλι φέτος), οι Μαδριλένοι θεωρούν πως το γήπεδο της Μπάρτσα είναι το πιο ωραίο, μεγάλο και ποδοσφαιρικό και δίνει έξτρα πρεστίζ σε ένα τόσο σπουδαίο ραντεβού!

Βέβαια στους Μερένγκες η πρόσφατη προϊστορία εκεί δεν είναι και η καλύτερη. Η τελευταία φορά που έπαιξαν τελικό στο «Καμπ Νόου» ήταν το 2004. Τότε όμως ηττήθηκαν από τη Σαραγόσα με 3-2 στην παράταση με γκολ του πρώην και του Ολυμπιακού, Λουτσιάνο Γκαλέτι. Αναμένεται να βγει και ο άλλος διεκδικητής του τίτλο (Τετάρτη 23:00 Σοσιεδάδ-Μπαρτσελόνα), ώστε να γίνουν οι σχετικές διαβουλεύσεις και να αποφασιστεί η έδρα. Λογικά οι Μπλαουγκράνα δεν θα έχουν κάποιο πρόβλημα με την πρόταση της Ρεάλ.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα