Τι έγινε η τηλεδιάσκεψη;

Τι έγινε η τηλεδιάσκεψη;

Σταύρος Κόλκας Σταύρος Κόλκας
Τι έγινε η τηλεδιάσκεψη;

bet365

Ο Σταύρος Κόλκας εκφράζει τον προβληματισμό του, πως η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έβγαλε ότι υπήρχε τηλεφωνική συνομιλία του Σαββίδη με τον Στέφενς.

Εκεί που κάθισε ξαφνικά στον υπολογιστή σου, βλέπεις μία φράση να ξεπροβάλει από την σελίδα του ΠΑΟΚ στο facebook. Είναι η λύση σε όλα τα προβλήματα, μπορείς να κοιμηθείς πλέον ήσυχος.

«Σε τηλεφωνική επικοινωνία ανάμεσα στον ιδιοκτήτη της ομάδας και τον προπονητή, επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά η απόλυτη εμπιστοσύνη του πρώτου στον κ. Στέφενς και το πλάνο του. Ο κ. Σαββίδης σημείωσε επίσης ότι τώρα είναι η στιγμή για τον προπονητή να παρουσιάσει την ομάδα στο καλύτερό της επίπεδο, με δεδομένο ότι ακολουθούν τα πιο κρίσιμα ματς. Οι δυο άνδρες συμφώνησαν ότι, παρά τις πρόσφατες κακές εμφανίσεις, απομένουν πολλά πράγματα που μπορεί να κερδίσει η ομάδα μέσα στη σεζόν, όπως επίσης ότι υπάρχουν το ταλέντο και ο χαρακτήρας για να πετύχει, αρκεί να μη χαθεί άλλος χρόνος». Αυτή η παράγραφος, έφερε κύμα ενθουσιασμού στις τάξεις των οπαδών της ομάδας οι οποίοι δεν κοιμήθηκαν με τη βοήθεια λεξοτανίλ 6αριών εχθές.

Ήταν τόσο μεγάλος ο ενθουσιασμός που πρέπει πάνω στην υπερδιέγερση που αισθάνθηκα να πάτησα και Like. Για τέτοια τρέλα μιλάμε.

Λίγες ώρες πριν, στο βίντεο που έδειχνε ο προπονητής στους παίκτες εξέφραζε τα παράπονά του για τις τοποθετήσεις τους. Ότι έπρεπε ο ένας να είναι πέντε μέτρα πιο αριστερά ή πιο δεξιά.

Πως η μπάλα πρέπει να βγαίνει σωστά από την άμυνα και να μην παίζουμε με μεγάλες μπαλιές. Και εκεί ξεκινά το ερώτημα. Πως θα βγει η μπάλα άμα δεν έχεις δουλέψει τον τρόπο που θα βγει;

Είναι το ερώτημα που μας συνοδεύει από την αρχή της σεζόν. Ο Στέφενς θεωρεί την τακτική περιττή, οι παίκτες απαραίτητη. Υπάρχει μία διαφορά όπως και να το κάνουμε.

Εγώ πάντως αισθάνομαι πιο ασφαλής όταν ο Γλύκος κάνει βολέ. Παναγιώτη στείλτη όσο πιο μακριά γίνεται αδερφέ. Κοντά στη περιοχή του άλλου μπας και μαζέψουμε καμιά δεύτερη μπαλιά.

Αυτό που με προβληματίζει βέβαια είναι πως η ΠΑΕ έβγαλε πως υπήρχε τηλεφωνική συνομιλία του μεγαλομετόχου με τον προπονητή. Δεν είχε την ξακουστή πλέον τηλεδιάσκεψη.

Η αγαπημένη φράση των ΜΜΕ η τηλεδιάσκεψη, κυρίως της Θεσσαλονίκης. Την πετάνε συχνά πυκνά και δίνουν την εντύπωση πως τα μεγαλοστελέχη μαζεύονται σε ένα στρογγυλό τραπέζι και εμφανίζεται ο μεγαλομέτοχος σε μορφή ολογράμματος και δίνει τις κατευθύνσεις.

Βέβαια από εχθές ξεκίνησε και η αντίστροφη μέτρηση της τηλεκλωτσοπατινάδας αφού πάντα η πρώτη επίσκεψη οπαδών στη προπόνηση οριοθετεί το άδειασμα της κλεψύδρας.

Η πρώτη επίσκεψη είναι πάντοτε πολιτισμένη. «Παιδιά τι λέει, τι έχουμε εδώ, όλα καλά, χρειάζεστε κάτι» είναι το ύφος σε μορφή ερωτήματος αλλά το μήνυμα είναι πως «δεν ξέρω τι κάνετε εδώ, αλλά μάλλον δεν το κάνετε καλά και αρχίζουμε να εκνευριζόμαστε».

Δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα και οι λόγοι είναι ποδοσφαιρικοί. Η ανασφάλεια που προσφέρει σε ένα καλό ρόστερ η έλλειψη αγωνιστικού πλάνου ή το άλλοθι που προσφέρει στο ρόστερ ο τρόπος που δουλεύει ο προπονητής; Λεπτές οι ισορροπίες.

Η αλήθεια είναι πως εγώ δεν το έχω ξαναζήσει αυτό το πράγμα που ζω φέτος. Είναι τόσο τραγικό το πράγμα με την τακτική που δεν δουλεύει η ομάδα στη προπόνηση που μέχρι και ο Τσιστιακόφ δεν έχει ετοιμάσει κανένα βιντεάκι φέτος όπως εκείνο το περυσινό με τους αυτοματισμούς της ομάδας του Δώνη.

Τώρα που πιάσαμε τον Δώνη πρέπει να κάνω μία επισήμανση. Γιώργο μου ΠΑΟΚ δεν είναι μόνο αυτοί που έχεις προσωπική κόντρα. Είναι και άλλοι. Κάνε όποια νομική κίνηση επιθυμείς, δικαίωμά σου, απλά πρόσεχε λίγο πως τα διοχετεύεις γιατί εκνευρίζεις λάθος ανθρώπους. Το να διαβάζω πως ο Δώνης ζητά τον υποβιβασμό του ΠΑΟΚ είναι σα να διαβάζω πως η Πέπη Τσεσμελή έγινε μοναχός στο Θιβέτ.

Ο ΠΑΟΚ δεν θα πέσει βέβαια, εσύ θα πάρεις τα λεφτά σου αλλά όχι τα 800 και η ζωή θα συνεχιστεί. Ο κόσμος του ποδοσφαίρου είναι πολύ μικρός για να είσαι τόσο απρόσεκτος.

Επιστρέφοντας στα δικά μας, απόλυτο αφεντικό λοιπόν ο Στέφενς. Αυτός αποφασίζει και διατάσει, όμως εγώ να θέσω ένα απλό ερώτημα. Μέχρι τώρα ποιος αποφάσιζε;

Όσο κρυβόμαστε, τόσο χειρότερα θα γίνουν τα πράγματα. Η ΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΤΑΚΤΙΚΗ. (Γράφω με κεφαλαία για να τιμήσω τον Χρύσανθο και την πρώτη του εντός έδρας νίκη στα μέσα – σχεδόν -Φλεβάρη). Το λέμε από το καλοκαίρι όταν στη προετοιμασία είδαμε όλες τις πιθανές μορφές κορόιδου για 17 μέρες.

Αυτός είναι προφανώς και ο λόγος που ο ΠΑΟΚ εκτέθηκε στα περισσότερα παιχνίδια που ο αντίπαλος ήταν καλοδουλεμένη ομάδα. Δεν μπορεί να είναι άλλος.

Και στο ενδεχόμενο να κάνω λάθος, δεν υπάρχει βέβαια κανείς να μου το πει. Όσο και να ρωτάω έχω από την μία τον προπονητή, από την άλλη τους παίκτες που οι κατάλληλοι να απαντήσουν – αυτοί που είναι στη μέση δηλαδή – είναι εξαιρετικοί στο να βγαίνουν φωτογραφίες με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα.

Θα τους ξαναδούμε το καλοκαίρι δηλαδή.

ΥΓ Για το… προϊόν μη μιλήσω. Από το Σάββατο και τα όργια στη Βέροια μέχρι και τη Δευτέρα όπου υπήρξε διακοπή έξι λεπτών για να ξεχαστεί η κουτουλιά, αισθάνθηκα την ολοκλήρωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Σταύρος Κόλκας
Σταύρος Κόλκας

O Σταύρος Κόλκας γεννήθηκε στις 27 Αυγούστου του 1975 στην Φωκίωνος Νέγρη όπου και έζησε με τους γονείς του μέχρι και το 1980 όταν και η μητέρα του Βούλα Σαββίδη αποφάσισε να δώσει βάρος στο παιδί της αφήνοντας στην άκρη την καριέρα της δίπλα στον Μάνο Χατζηδάκη του οποίου ήταν μία εκ των μουσών της (του) τραγουδώντας τα περίφημα Πέριξ, τη νομιμοποίηση ουσιαστικά του ρεμπέτικου τραγουδιού στην Ελλάδα.

Ο πατέρας του Βαγγέλης οπαδός του ΠΑΟΚ, ο θείος του Αχιλλέας παίκτης του ΠΑΟΚ, στην οικογένεια δεν υπήρχαν περιθώρια να γίνει κάτι άλλο παρά την γέννησή του στην Αθήνα. Ο ΠΑΟΚ ήταν μία από τις πρώτες λέξεις της ζωής του.
Ο πατέρας του πρώην ποδοσφαιριστής τον έπαιρνε στο γήπεδο από μικρός. Έπαιξε στον Παύλο Μελά της Σταυρούπολης από 6 χρονών και μέχρι τα 14 ήταν αρχηγός στο προπαιδικό και το παιδικό. Μετακόμισε ξανά στον Χολαργό, όπου και αγωνίστηκε για πέντε χρόνια στον τοπικό ΟΦΧ φτάνοντας μέχρι και την αντρική ομάδα. Όμως τον κέρδισε ο χουλιγκανισμός.

Με όνειρό του να γίνει παίκτης ή δημοσιογράφος του ΠΑΟΚ, τα όσα έπρεπε να στερηθεί για να γίνει το πρώτο δεν ήταν μέσα στις δυνατότητές του. Ακόμη και όταν οι φίλοι του είχαν το μυαλό του στο κοπροσκύλιασμα αυτός πήγε στη σχολή δημοσιογραφίας. Ακολούθησε ο στρατός και μετά επέστρεψε στη Θεσσαλονίκη.

Εκεί βοήθησε για να βγει η εφημερίδα της Θύρα 4 της οποίας ήταν μέλος όμως μετά ήρθε η πρώτη ευκαιρία να ασχοληθεί επαγγελματικά. Άνοιξε η εφημερίδα Μέτροσπορτ. Για δύο χρόνια κάθισε σε αυτή όμως ήρθε σε ρήξη με τον διευθυντή της. Ακολούθησε η αθλητική Βορείου Ελλάδος, τα Σπορ του Βορρά, όπως και όλα τα ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης μέχρι που εμφανίστηκε η SportDay και το ραδιόφωνό της όπου και ανέδειξε τη δυναμική του.
Του ανήκει ένα μεγάλο ποσοστό της επιτυχίας που είχε η εφημερίδα Εξέδρα με διευθυντή τον Βασίλη Σαμπράκο, ενώ ήταν και από τους πρώτους ΠΑΟΚτσήδες ρεπόρτερ που ξέφυγαν από τη γραμμή της …συμπρωτεύουσας, της μιζέρια και του παθητικού ρεπορτάζ.
Σήμερα, έχει εμπλοκή στην ιστοσελίδα PAOK24, και συνεργάζεται με τον ραδιοφωνικό σταθμό Libero107,4 της Θεσσαλονίκης στον οποίο έχει ενημερωτική εκπομπή για θέματα του ΠΑΟΚ με συμπαρουσιαστή τον Δημήτρη Τσορμπατζόγλου. Η εκπομπή ξεκινά στις 13.00 για να καταφέρει να ξυπνήσει και ολοκληρώνεται στις 15.00