Θετικό κλίμα για Κάμπελ!

Δημήτρης Τομαράς
Θετικό κλίμα για Κάμπελ!

bet365

Ιδιαίτερα καλό κλίμα διαμορφώνεται στις επαφές Ολυμπιακού-Άρσεναλ για τον Κάμπελ με τους Πειραιώτες να φουλάρουν για την αγορά του παίκτη! Στα 6-8 εκατ. ευρώ η αγορά, σύμφωνα με τους Άγγλους.

Ο Αρσέν Βενγκέρ δεν έχει πειστεί 100% για τις ικανότητες και την αξία του Τζόελ Κάμπελ σε μία περίοδο που ο Ολυμπιακός και ο παίκτης πιέζουν την Άρσεναλ για το τελικό deal, το οποίο με βάση την ενημέρωση, που μας έρχεται από την Αγγλία έχει μπει σε καλό δρόμο! Οι πρωταθλητές Ελλάδας έχουν φύγει από την λογική ενός νέου δανεισμού και κουβεντιάζουν για την αγορά του διεθνούς παίκτη.

Το κόστος κυμαίνεται από 6 έως 8 εκατ. ευρώ με τον Ολυμπιακό να είναι διατεθειμένος να κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να κλείσει τον παίκτη για τα επόμενα χρόνια. Από την Μεγάλη Βρετανία ανακύπτει πως η Άρσεναλ είναι θετική στο να παραχωρήσει τον ποδοσφαιριστή, όμως εξακολουθεί να υπάρχει η πιθανότητα οι συζητήσεις να διαρκέσουν για αρκετό καιρό ακόμα.

Αρκεί να θυμηθούμε πως οι ερυθρόλευκοι κουβέντιαζαν για 10 και πλέον μέρες με την Ατλέτικο Μαδρίτης για τον Ρομπέρτο και την οριστικοποίηση της μεταγραφής. Με δεδομένο πάντως πως -όπως διαβάσετε χθες από το Gazzetta- ο ποδοσφαιριστής θέλει πολύ να πετύχει την παραμονή του στο Λιμάνι αλλά και τις πολύ καλές σχέσεις των δύο ομάδων τα πράγματα όσο δύσκολα και εάν είναι δείχνουν να παίρνουν θετική τροπή...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα