Παρελθόν από την Ξάνθη ο Γκαρσία

Γιώργος Βροντάκης
Παρελθόν από την Ξάνθη ο Γκαρσία

bet365

Μόλις ένα μήνα κράτησε η παραμονή του Πάμπλο Γκαρσία στην Ξάνθη, καθώς σήμερα θα ανακοινωθεί η λύση της συνεργασίας του με την ακριτική ομάδα.

Ο Ουρουγουανός είχε φύγει από το γήπεδο όταν έγινε αλλαγή στο ημίχρονο, ενώ αποχώρησε από την προπόνηση όταν έμαθε ότι ήταν εκτός αποστολής από την αναμέτρηση της Ξάνθης με τον Απόλλωνα Σμύρνης.

Ο Πάμπλο Γκαρσία συναντήθηκε σήμερα με τους διοικούντες της Ξάνθης και αποφάσισαν ένα μήνα ακριβώς μετά την ανακοίνωση της συνεργασίας τους πως θα λύσουν κοινή συναινέσει το συμβόλαιο τους.

Ο πρώην μέσος του ΠΑΟΚ αγωνίστηκε με την Ξάνθη σε τρία ματς (Άρη, Εργοτέλη και ΠΑΣ Γιάννινα).

Ευχαρίστησε τους πάντες ο Γκαρσία

Μπορεί η παρουσία του στην Ξάνθη να τελείωσε γρήγορα και με άσχημο τρόπο, ωστόσο ο Πάμπλο Γκαρσία με δήλωσή του ευχαρίστησε τους πάντες τονίζοντας χαρακτηριστικά: «Ευχαριστώ πολύ τον κ. Πανόπουλο για την ευκαιρία που μου έδωσε να φορέσω τη φανέλα της Skoda Ξάνθη και να ξαναπαίξω ποδόσφαιρο. Επίσης θα ήθελα να ευχαριστήσω τον τεχνικό διευθυντή, τους προπονητές και τους συμπαίκτες μου και να ευχηθώ καλή συνέχεια στην ομάδα και να πετύχει τους στόχους που έχει βάλει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα