Στην Αθήνα ο Ζόριτς!

Στην Αθήνα ο Ζόριτς!

Γιώργος Τσακίρης
Στην Αθήνα ο Ζόριτς!

bet365

Πανηγυρική επιβεβαίωση του αποκλειστικού ρεπορτάζ του gazzetta.gr σχετικά με την περίπτωση του 21χρονου Μαυροβούνιου μεσοεπιθετικού που παίρνει η ΑΕΚ.

Δεν χρειάστηκαν να περάσουν παρά λίγα 24ωρα για να επιβεβαιωθεί σε απόλυτο βαθμό το αποκλειστικό ρεπορτάζ του gazzetta.gr σχετικά με την περίπτωση του Ντάρκο Ζόριτς και της επικείμενης απόκτησής του από την ΑΕΚ.

Ο 21χρονος Μαυροβούνιος μεσοεπιθετικός βρίσκεται ήδη στην Αθήνα για τα τυπικά όπως είχαμε τονίσει απο την πρώτη στιγμή, δηλαδή να περάσει απο ιατρικά τεστ και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με την ΑΕΚ το οποίο θα έχει ισχύ απο το καλοκαίρι. Μάλιστα ο νεαρός διεθνής μεσοεπιθετικός εξετάστηκε από τον Λάκη Νικολάου και πλέον επί της ουσίας απομένουν οι υπογραφές μεταξύ των δυο πλευρών...

Υπενθυμίζουμε οτι την προηγούμενη εβδομάδα και ποιο συγκεκριμένα από την Τρίτη έως και το Σάββατο που μας πέρασε βρίσκονταν εκπρόσωποι της ομάδας στην οποία ανήκει ο Ζόριτς, της Τσέρνικ, με τους οποίους οι «κιτρινόμαυροι» έφτασαν σε συμφωνία για την αποκτηση του 21χρονου μεσοεπιθετικού, αντί 150.000 ευρώ κι ενός ποσοστού που θα φτάνει το 30% μεταπώλησης του παίκτη.

Μαζί βρίσκονταν βέβαια και οι εκπρόσωποι του ποδοσφαιριστή προκειμένου επίσης να επιτευχθεί συμφωνία όσον αφορά τις ετήσιες απολαβές του με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για συμβόλαιο τριών ετών το οποίο θα του αποφέρει συνολικά 200.000 ευρω, κάτι που αναμένεται να επιβεβαιωθεί τις επόμενες ώρες.

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα