Ουρές στο «Γ. Καραϊσκάκης» (vid)

Ουρές στο «Γ. Καραϊσκάκης» (vid)

Gazzetta team
Ουρές στο «Γ. Καραϊσκάκης» (vid)

bet365

Νωρίς νωρίς το πρωί της Παρασκευής οι φίλοι του Ολυμπιακού στήθηκαν έξω από τα εκδοτήρια στο «Γ. Καραϊσκάκης» προκειμένου να προμηθευτούν ένα εισιτήριο για την αναμέτρηση με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν δημιουργήσει μια ατέλειωτη ουρά έτσι ώστε να εξασφαλίσουν τα «μαγικά χαρτάκι» για την αναμέτρηση της 25ης Φεβρουαρίου στην έδρα του Ολυμπιακού.

Τα εισιτήρια του αγώνα κυκλοφόρησαν το πρωί της Παρασκευής (7/2) στις 10 και οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» έχουν στηθεί από τα ξημερώματα μπροστά από τα εκδοτήρια για ένα εισιτήριο.

Έτσι τα εισιτήρια της πρώτης «μάχης» των «16» του Champions League με τους «κόκκινους διαβόλους» αναμένεται να εξαφανιστούν, ενώ τιμώνται 30€, 40€, 60€, 70 €, 90 €, 100€, 125€, 150€ & 350€ (VIP).

Δείτε την φωτογραφία που ανέβασε η ΠΑΕ Ολυμπιακός στον επίσημο λογαριασμό της στο instagram.

Υπερφόρτωση του ηλεκτρονικού συστήματος

Στις 14:00 θα ξεκινήσει η online διάθεση των εισιτηρίων λόγω της υπερφόρτωσης του συστήματος, όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Αναλυτικά: «Ανακοίνωση της ΠΑΕ Ολυμπιακός προς τους φιλάθλους για την online διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Μάντσετσερ Γιουνάιτεντ.

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός ενημερώνει τους φιλάθλους της ότι λόγω της υπερφόρτωσης του συστήματος σήμερα το πρωί, η online διάθεση των εισιτηρίων για τον αγώνα με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θα ξεκινήσει στις 14:00 το μεσημέρι».

 

CHAMPIONS LEAGUE Τελευταία Νέα