Ρομπέρτο: «Η αγάπη του κόσμου είναι το καλύτερο»

Ρομπέρτο: «Η αγάπη του κόσμου είναι το καλύτερο»

Gazzetta team
Ρομπέρτο: «Η αγάπη του κόσμου είναι το καλύτερο»

bet365

Την ικανοποίησή του για την παραμονή του στον Ολυμπιακό εξέφρασε ο Ρομπέρτο, τονίζοντας πως η αγάπη που λαμβάνει από τον κόσμο των Πειραιωτών, είναι το καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή.

Ο Ισπανός πορτιέρο μίλησε στους εκπροσώπους του Τύπου μετά τον αγώνα με τον Πανιώνιο κι έδειξε σίγουρος μεταξύ άλλων πως πήρε την κατάλληλη απόφαση, σημειώνοντας επιπλέον ότι και η σύζυγός του ήθελε πολύ να παραμείνουν στην Ελλάδα.

Αναλυτικά μίλησε για:

Το αν είναι η σημαντικότερη στιγμή της καριέρας του στον Ολυμπιακό: «Είναι μία πολύ σημαντική στιγμή για μένα. Εδώ και καιρό σκεφτόμασταν αυτή τηυν πιθανότητα, να παραμείνει στον Ολυμπιακό. Νομίζαμε ότι αυτή ήταν η κατάλληλη στιγμή για να υπογράψουμε ένα νέο συμβόλαιο, αλλά δεν περίμενα ότι θα το ανακοίνωναν από τα μεγάφωνα. Ήταν μία πολύ σημαντική προσωπική στιγμή. Ένιωσα ότι ο κόσμος ικανοποιήθηκε που θα μείνω εδώ κι αυτό είναι το καλύτερο για έναν ποδοσφαιριστή. Να βρίσκει αγάπη και πίστη από την ομάδα του».

Το πόσο δύσκολο ήταν να πάρει την απόφαση να μείνει στην Ελλάδα: «Το πρώτο πράγμα που έπρεπε να γνωρίζω ήταν τι σκέφτεται η προηγούμενη ομάδα μου, για μένα, η Ατλέτικο Μαδρίτης. Ποιο ήταν το πλάνο που είχαν για μένα και για το μέλλον μου. Όταν μου είπαν ότι ακόμα δεν είχαν ξεκάθαρο πλάνο, αποφάσισα ότι έπρεπε να εξασφαλίσω το μέλλον μου. Έτσι έμεινα στον Ολυμπιακό. Αισθάνομαι πάρα πολύ όμορφα στην Ελλάδα και νομίζω ότι πήρα την καλύτερη απόφαση».

Το πότε ολοκληρώθηκαν οι συζητήσεις και υπέγραψε το συμβόλαιό του: «Υπέγραψα συμβόλαιο την Τρίτη. Αλλά έπρεπε να κρατήσουμε μυστικό το θέμα, γιατί είχαμε παιχνίδι μπροστά μας και κάποιες φορές η ανταλλαγή εγγράφων χρειάζεται χρόνο. Αλλά η ομάδα με είχε ενημερώσει ότι θα το ανακοίνωναν μετά το παιχνίδι ή την επόμενη μέρα, αλλά τελικά δεν μπορούσαν να περιμένουν...».

Το αν του έχει ξανασυμβεί κάτι τέτοιο: «Ποτέ, ποτέ δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο. Αλλά όπως και να έχει ήταν κάτι πολύ καλό και σίγουρα δεν θα το ξεχάσω ποτέ».

Το αν συζήτησε προηγουμένως με τη σύζυγό του: «Πρέπει να σκεφτείτε ότι από τη στιγμή που είμαι εδώ και θα μείνω εδώ, είναι επειδή η οικογένειά μου έχει την ίδια άποψη. Είναι πολύ σημαντικό για μένα και η Μάρτα σκέφτεται το ίδιο»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα