«Mήτρογλου, το κλειδί της επιβίωσης της Φούλαμ»

«Mήτρογλου, το κλειδί της επιβίωσης της Φούλαμ»

Δημήτρης Τομαράς
«Mήτρογλου, το κλειδί της επιβίωσης της Φούλαμ»

bet365

Ο Κώστας Μήτρογλου έχει πέσει με τα μούτρα στην δουλειά στην Φούλαμ με τους Άγγλους να τον θεωρούν παίκτη-κλειδί για την παραμονή της.

Σύμφωνα με ανάλυση βρετανικού ΜΜΕ οι Μήτρογλου και Χόλτμπι μπορεί να παίξουν καταλυτικό ρόλο στην σωτηρία της Φούλαμ. «Πολλά περίεργα πράγματα έχουν γίνει στην Φούλαμ από τότε που πήγε στην ομάδα ο Σαχίντ Καν. Ο Μάρτιν Γιόλ πήρε πίστωση χρόνου που δεν άξιζε και ο Ρενέ Μιούλενστιν ήρθε αρκετά αργά μετά για να σώσει την κατάσταση», σημειώνεται αρχικά.

Στην συνέχεια τονίζεται πως «η Φούλαμ εν τέλει βρέθηκε στην τελευταία θέση της βαθμολογίας. Δεν είναι λίγοι εκείνοι που θεωρούν πως έπεσε ήδη... Όμως υπάρχει μία ελπίδα. Οι δύο νέες προσθήκες των Μήτρογλου και Χόλτμπι και ειδικά του πρώτου θα παίξουν ρόλο-κλειδί για την σωτηρία της ομάδας.

Ίσως οι δύο αυτοί παίκτες καταφέρουν να κάνουν την Φούλαμ να πετύχει την επιβίωσή της. Και ο Χόλτμπι και ο Μήτρογλου είναι παίκτες-κλειδιά. Ο Μήτρογλου έκλεισε με ένα μεγάλο deal από τον Ολυμπιακό αν και τον ήθελαν επίσης οι Γουέστ Χαμ, Νιουκάστλ, Λίβερπουλ και Άρσεναλ. Αρκετοί στην Αγγλία 'σοκαρίστηκαν' με το πως οι Κότατζερς αν και τελευταίοι έκαναν μία τόσο καλή κίνηση».

Οι Βρετανοί επισημαίνουν για τον Μήτρογλου πως είναι μία... μηχανή των γκολ και σε πολύ καλή ηλικία για να παίξει μπάλα: «Έχει κάνει μεγάλα ματς στην Ευρώπη φέτος. Είναι γεννημένος σκόρερ με εξαιρετικά προσόντα και ένστικτο στο σκοράρισμα. Είναι πολύ έξυπνος παίκτης και ξέρει πως να παίζει εντός αλλά και εκτός περιοχής. Είναι επίσης πολύ δυνατός και χρησιμοποιεί και κεφάλι και τα δύο πόδια του».

Εκτός των άλλων οι Άγγλοι γράφουν για τον Μητρογκόλ πως «ήταν πραγματικά μία εμπνευσμένη κίνηση. Η Φούλαμ έχει πια το υλικό για να βγει από το αδιέξοδο και να σωθεί. Τώρα όλα εξαρτώνται από τον Μιούλενστιν και τους παίκτες του για να γίνει αυτό».

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα