Ανανεώνει ο Ρόμπεν, μένει ο Κρόος

Ανανεώνει ο Ρόμπεν, μένει ο Κρόος

Γιώργος Καραμάνος
Ανανεώνει ο Ρόμπεν, μένει ο Κρόος

bet365

Ο πατέρας του Αριεν Ρόμπεν επιβεβαίωσε ότι βρίσκεται κοντά σε συμφωνία με τους Βαυαρούς έως το 2017 και ο Τόνι Κρόος ξεκαθάρισε ότι δεν πάει πουθενά...

Τα πλέον ευχάριστα νέα περιλάμβανε η Τετάρτη για τους φίλους της Μπάγερν. Το πρώτο και σημαντικότερο είναι η αρχική συμφωνία μεταξύ της ομάδας και του Αριεν Ρόμπεν για την επέκταση του συμβολαίου του, κάτι που επιβεβαίωσε σχετικά και ο πατέρας του παίκτη, Χανς που εκπροσωπεί τον Ολλανδό επιθετικό. «Οι διαπραγματεύσεις βρίσκονται σε καλό σημείο, αλλά θα χρειαστεί ακόμα μία συνάντηση!». Σε περίπτωση που όλα πάνε καλά, ο Ρόμπεν θα υπογράψει για δύο ακόμα χρόνια, δηλαδή έως το 2017, με απολαβές περίπου οκτώ εκατ. ευρώ.

Το... ξέκοψε ο Κρόος
Το άλλο θέμα που απασχολούσε τους Βαυαρούς ήταν τα όσα ακολούθησαν την αντικατάσταση και κατ' επέκταση την αντίδραση του Τόνι Κρόος στην αναμέτρηση με τη Στουτγκάρδη. Γι' αυτό φρόντισε ο ίδιος ο Γερμανός μέσος να ξεκαθαρίσει το τοπίο μέσω της δικής του σελίδας στο Facebook: «Τις προηγούμενες ημέρες γράφτηκαν διάφορες φημολογίες αναφορικά με το μέλλον μου. Ωστόσο, δεν θα έπρεπε να δίνετε τόση βάση σε όσα έγραψαν οι εφημερίδες. Η πραγματικότητα είναι πως είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω στη Μπάγερν και η κατάσταση μου όσον αφορά το εάν παίζω βασικός ή όχι, είναι αρκετά καλή. Βέβαια, εξίσου πραγματικό είναι ότι αυτή τη στιγμή δεν έχουμε συμφωνήσει για νέο συμβόλαιο, το οποίος όμως λήγει το 2015. Αυτό λοιπόν δεν είναι πρόβλημα και θα δούμε τι θα φέρει το μέλλον. Προς το παρών είμαι απόλυτα αφοσιωμένος στα αθλητικά καθήκοντα μου και στο να ολοκληρώσουμε και αυτή τη σεζόν με την ίδια επιτυχία όπως την περσινή».

 

BUNDESLIGA Τελευταία Νέα