Πανθρακικός - Πλατανιάς 1-0

Gazzetta team
Πανθρακικός - Πλατανιάς 1-0

bet365

Ο Πανθρακικός έμεινε μακριά από τον καλό του εαυτό, όμως ο Λαδάκης έδωσε την λύση και την νίκη (1-0) κόντρα στον Πλατανιά και κράτησε τους Θράκες στην 6η θέση!

Όποιος θα θυμάται αυτό το ματς μετά από μία εβδομάδα, θα έχει μνήμη ελέφαντα. Πανθρακικός και Πλατανιάς... ταλαιπώρησαν το ποδόσφαιρο, όμως στο τέλος εκείνοι που χαμογέλασαν ήταν οι γηπεδούχοι, που με γκολ του Λαδάκη έφτασαν στη νίκη 1-0 και άφησαν τους Κρητικούς στην τελευταία 3άδα.

Πιο υποτονικό ξεκίνημα στο ματς δεν μπορούσε να γίνει, με τους παίκτες του Μάντζιου να έχουν την κατοχή και την υπεροχή, όμως να μην συμβαίνει απολύτως τίποτα... Όταν μία σέντρα σουτ του Παπαγεωργίου στο 6' είναι η καλύτερη φάση μέχρι το 30', τότε είναι κατανοητό ότι το επίπεδο του ποδοσφαίρου που παίχτηκε στην Κομοτηνή σίγουρα δεν ήταν πρώτης κατηγορίας. Το κακό είναι ότι πλέον στη Σούπερ Λιγκ δεν μπορείς με τίποτα να καταλάβεις αν η καλή αμυντική λειτουργία μίας ομάδας κάνει τη διαφορά ή η ανύπαρκτη επιθετική της άλλης...

Φαΐσκα (18') και Μολίνα (21') είχαν προσπάθειες για γκολ, με τον Ίγκορ να φτάνει μία ανάσα από το 1-0 στο 30' στην μεγαλύτερη χαμένη ευκαιρία του πρώτου 45λεπτου. Ο Ντιόγκο έβγαλε την σέντρα από αριστερά, ο Μολίνα έπιασε την κεφαλιά και ο επιθετικός του Πανθρακικού κατέβασε στην περιοχή, για να στείλει την μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι και να μείνει το 0-0 μέχρι το ημίχρονο.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι ανέβασαν την απόδοσή τους και εμφάνισαν τελείως διαφορετικό πρόσωπο σε σχέση με το πρώτο. Οι παίκτες του Αναστόπουλου είχαν καλύτερη κυκλοφορία, κέρδισαν μέτρα και απείλησαν πρώτοι στο 56', όταν στην πρώτη τελική στην επανάληψη ο Γουνδουλάκης έκανε το σουτ εντός περιοχής, για να πέσει στην γωνία του και να μπλοκάρει ο Αθανασιάδης.

Η πρώτη ευκαιρία για τον Πανθρακικό ήρθε στο 61' με το μακρινό σουτ του Ρομέου να περνάει λίγο άουτ, ενώ στο 70' ήρθε το μοναδικό γκολ στην αναμέτρηση. Ο Λαδάκης πήρε την μπάλα, προχώρησε, έκανε το σουτ εκτός περιοχής, η μπάλα βρήκε στον Φαΐσκα και πήρε τέτοια τροχιά, που ο Γεωργαλλίδης δεν μπορούσε να κάνει τίποτα. Η μπάλα βρήκε αρχικά στο οριζόντιο δοκάρ, πριν καταλήξει στο βάθος της εστίας για το 1-0! Η συνέχεια βρήκε τους γηπεδούχους να δίνουν χώρο και τους Κρητικούς να χάνουν τις μεγαλύτερες ευκαιρίες στο τέλος. Στο 89' το σουτ του Βλαχοδήμου εκτός περιοχής πέρασε λίγο άουτ, ενώ στο 90+4' ο Τόρες βρέθηκε σε θέση βολής λίγο έξω από την μικρή περιοχή, όμως κατάφερε να στείλει την μπάλα στην εξέδρα... Τίποτα δεν άλλαξε μέχρι το τέλος, με το 1-0 να παραμένει.

MVP: Σε ένα τόσο κακής ποιότητας παιχνίδι, ο πολυτιμότερος δε θα μπορούσε να είναι άλλος από τον σκόρερ. Ο Λαδάκης έκρινε το αποτέλεσμα, σκοράροντας έστω και με δόση τύχης (βρήκε στον Φαΐσκα η μπάλα) και έδωσε τη νίκη στον Πανθρακικό.

Στο ύψος του: Αν κάποιος παίκτες του Πλατανιά απέφυγε τα λάθη, κράτησε τη θέση και προσπάθησε περισσότερο, αυτός ήταν ο Ινκούμ. Δεν βοηθήθηκε από τους συμπαίκτες επιθετικά και ως συνέπεια βοήθησε λιγότερο σε αυτόν τον τομέα. Ήταν, όμως, ορεξάτος και ο κορυφαίος των Κρητικών.

Αδύναμος κρίκος: Στο πρώτο μέρος ο Πλατανιάς υστέρησε σε όλες τις γραμμές. Εκείνος που... μάλλον απογοήτευσε ήταν ο Κάταϊ. Από τους καλύτερους των Κρητικών στα προηγούμενα ματς, δεν μπόρεσε να βοηθήσει και αντικαταστάθηκε (από τον Γουνδουλάκη) στο ημίχρονο.

Η γκάφα: Ο Τόρες βρέθηκε μετά το σουτ του Μενδρινού σε θέση βολής στην μικρή περιοχή. Ήταν η τελευταία φάση του αγώνα στο 4' των καθυστερήσεων και από τις μεγαλύτερες ευκαιρίες του Πλατανιά. Κατάφερε, όμως, να στείλει την μπάλα στην... εξέδρα.

Το στραγάλι: Κανένα πρόβλημα για τον Δημητρόπουλο, που πέρασε απαρατήρητος.

Το ταμείο του gazzetta.gr: Κακό ματς, που στο τέλος μένει μόνο το αποτέλεσμα. Οι δύο προπονητές έχουν πολλά να βελτιώσουν, κυρίως στο επιθετικό κομμάτι, όμως το τελευταία σφύριγμα βρήκε τους παίκτες του Πανθρακικού να πανηγυρίζουν και εκείνους του Πλατανιά να συνεχίζουν τη μάχη για σωτηρία χωρίς... ανάσα.

Πανθρακικός (Άκης Μάντζιος): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Σαρακατσάνος, Ντιόγκο, Λαδάκης, Τζάνης (81' Τριανταφύλλου), Έμποου, Μολίνα (55' Μπαϊκαρά), Ρομέου (84' Χασομέρης), Μπεν, Ίγκορ

Πλατανιάς (Νίκος Αναστόπουλος): Γεωργαλλίδης, Ινκούμ, Φερνάντες, Αγκιλέρα, Φάισκα, Δημήτρης (Μπέλιτς), Καζναφέρης (74' Τόρες), Μενδρινός, Σιαλμάς, Κάταϊ (46' Γουνδουλάκης), Βλαχοδήμος

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα