Όλα για τα πλέι οφ!

Μαριάννα Αξιοπούλου
Όλα για τα πλέι οφ!

bet365

Τώρα που ξεκαθάρισαν τα δεδομένα στην ουρά, μπορεί να αρχίσει το πρωτάθλημα. Έστω κι αν έχουν παιχτεί τα δύο τρία. Με το βλέμμα καρφωμένο στις τελευταίες θέσεις και την πρώτη πεντάδα, έρχεται η 23η αγωνιστική, με επίκεντρο την Τρίπολη και την Τούμπα.

SKODA ΞΑΝΘΗ-ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ

Μετά από 22 αγωνιστικές, ελάχιστα είναι εκείνα στο ελληνικό πρωτάθλημα που παραμένουν στο μηδέν. Και ο ΠΑΣ έχει τη ρετσινιά ενός εκ των μηδενικών, την οποία θέλει να καθαρίσει στην Ξάνθη. Η ομάδα των Ιωαννίνων με σύμμαχο την παράδοση, καθώς κερδίζει την ακριτική ομάδα εντός και εκτός έδρας στα τελευταία τέσσερα ματς, θέλει να πετύχει την πρώτη της νίκη μακριά από τους Ζωσιμάδες και να απομακρυνθεί αισθητά από την επικίνδυνη ζώνη. Ο Γιάννης Πετράκης έκανε θετικό ντεμπούτο την προηγούμενη αγωνιστική απέναντι στον Λεβαδειακό και θα είναι η τρίτη φορά φέτος που θα αντιμετωπίσει την ακριτική ομάδα, ενώ στις προηγούμενες δύο με τον Εργοτέλη είχε ισάριθμες ισοπαλίες. Η Ξάνθη μοιάζει να παίζει περισσότερο για την τιμή των όπλων, όμως έχει συμπληρώσει έξι αγωνιστικές χωρίς νίκη και μερικές φορές παθαίνεις τη ζημιά χωρίς να το καταλαβαίνεις. Οι ακρίτες έχουν να κερδίσουν από… πέρυσι και ακόμα δεν έχουν κάνει σεφτέ στο 2014.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 5/2, 15:00 (NS2)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Πηγάδια
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Εργοτέλης-Ξάνθη 2-2, Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-2, Άρης-Ξάνθη 1-1. / ΠΑΣ-Καλλονή 1-2, Ατρόμητος-ΠΑΣ 1-0, ΠΑΣ-Λεβαδειακός 2-1.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 2,00 Χ: 3,40 2: 5,11
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Παπαπέτρου, Ελευθερίου, Γεωργαράκος
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Ντε Γκούζμαν (τραυμ.) – Χωρίς προβλήματα ο ΠΑΣ.
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Έγινε, άθελά του, ο καρπός του κακού. Και συνήθως ο μόνος τρόπος για να αλλάξεις μια σχηματισμένη για εσένα εικόνα είναι με την απόδοσή σου. Ο Λεάντρο έγινε η αφορμή να ξεσπάσει η κόντρα ανάμεσα στους οπαδούς του ΠΑΣ και τον ιδιοκτήτη της ομάδας, κάτι που εκφράστηκε με πανό στο προηγούμενα ματς με τον Λεβαδειακό. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός, ο οποίος ήταν απλά ως θεατής στο γήπεδο αναμένεται να κάνει το ντεμπούτο του στην Ξάνθη και σίγουρα θέλει να αλλάξει τη γνώμη του κόσμου της νέας του ομάδας.

ΕΡΓΟΤΕΛΗΣ-ΒΕΡΟΙΑ

Το γκολ του Δημήτρη Διαμαντάκου διαχωρίζει εν μέρει τη μοίρα των δύο ομάδων. Χάρη σε αυτό ο Εργοτέλης κατόρθωσε να ξεφύγει λίγο από την επικίνδυνη ζώνη και με νίκη απέναντι στη Βέροια μπορεί να πατάει ακόμα πιο γερά στα πόδια του για να αντιμετωπίσει το σερί δύσκολων αγώνων που ακολουθεί. Οι Κρητικοί έφτασαν τους 24 βαθμούς και απέχουν πέντε από τη Βέροια που δεν κατάφερε να πάρει την πολυπόθητη νίκη απέναντι στον Πανθρακικό και τώρα βρίσκεται σε δυσχερέστατη θέση. Η ομάδα της Ημαθίας καλείται να διεκδικεί παντού βαθμούς για να μπορέσει να ξεκολλήσει από την προτελευταία θέση και το δεδομένο ότι την επόμενη αγωνιστική υποδέχεται τον Ολυμπιακό, καθιστά μεγαλύτερη την αναγκαιότητα να μην φύγει με άδεια τα χέρια από το Παγκρήτιο. Στο ματς του πρώτου γύρου, πάντως, που είχε διεξαχθεί στο Καυταντζόγλειο, ο Εργοτέλης ήταν νικητής, ενώ στα συνολικά πέντε ματς που έχουν δώσει οι δύο ομάδες η Βέροια έχει κερδίσει μόνο στο ένα.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 5/2, 15:00 (NS3)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Παγκρήτιο
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Εργοτέλης-Ξάνθη 2-2, Εργοτέλης-Παναιτωλικός 0-1, Πανιώνιος-Εργοτέλης 0-1. / Βέροια-Παναθηναϊκός 1-3, ΠΑΟΚ-Βέροια 4-1, Βέροια-Πανθρακικός 0-0.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 2,10 Χ: 3,30 2: 4,50
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Θάνος, Γρεβένης, Χαρίσης
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Μεχία (τιμωρ.), Ρέντζας (τιμωρ.) – Αμαραντίδης (τιμωρ.), Αποστολόπουλος (τραυμ.).
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: -

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ-ΚΑΛΛΟΝΗ

Οι άλλοι χάνουν έδαφος και ο Ατρόμητος συνεχίζει απτόητος… Η προηγούμενη αγωνιστική έφερε την ομάδα του Περιστερίου λίγο πιο κοντά στον ΠΑΟΚ και λίγο πιο μακριά από τον Παναθηναϊκό. Οι… Ευρωπαίοι επιδεικνύουν αξιοθαύμαστη σταθερότητα, συμπληρώνοντας σχεδόν τρεις μήνες από την τελευταία φορά που ηττήθηκαν στο πρωτάθλημα και απέναντι στην Καλλονή θέλουν την όγδοη νίκη στο Περιστέρι, μια έδρα που παραμένει αλώβητη. Οι φιλοξενούμενοι έχουν μείνει δύο συνεχόμενες αγωνιστικές στο μηδέν και δεν έχουν κατορθώσει να σκοράρουν, όμως βαθμολογικά έχουν ένα ασφαλές μαξιλαράκι. Τα παιχνίδια που ακολουθούν για την Καλλονή είναι πολύ πιο κρίσιμα από εκείνο με τον Ατρόμητο και λογικά σε εκείνα θα ρίξει το βάρος ο Γιάννης Μαντζουράκης.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 5/2, 17:15 (NS7)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Άρης-Ατρόμητος 0-0, Ατρόμητος-ΠΑΣ 1-0, Απόλλων-Ατρόμητος 2-3. / ΠΑΣ Γιάννινα-Καλλονή 1-2, Καλλονή-Απόλλων 0-0, Καλλονή-Αστέρας Τρίπολης 0-2.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 1,23 Χ: 7,00 2: 23,13
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Μαντάκης, Σίπκας, Ζυγούρης
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Ναπολεόνι (τραυμ.), Δημούτσος (τιμωρ.) - Αναστασιάδης (τιμωρ.), Μανούσος (τιμωρ.).
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Στο ματς του πρώτου γύρου ήταν το κεντρικό πρόσωπο για την απόφασή του να εκτελέσει το πέναλτι, παρά την αντίθεση του Γιώργου Παράσχου. Στο προηγούμενο εντός έδρας ματς ήταν το κεντρικό πρόσωπο αφού χάρη στο δικό του γκολ ο Ατρόμητος επικράτησε του ΠΑΣ. Πριν δύο μέρες βραβεύτηκε ως ο καλύτερος Έλληνας ποδοσφαιριστής για τη χρονιά που έκανε στον Πανθρακικό. Συνεπώς και απολύτως δικαιολογημένα όλα τα βλέμματα στρέφονται στον Δημήτρη Παπαδόπουλο, ο οποίος είναι και φέτος μέσα στους κορυφαίους σκόρερ και βρίσκεται αυτή τη στιγμή στην τέταρτη θέση με εννέα γκολ.

ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ-ΑΠΟΛΛΩΝ

Ένα από τα κρισιμότερα ματς της αγωνιστικής. Κυρίως επειδή το ενδιαφέρον είναι και στις δύο πλευρές και η διαφορά που χωρίζει τις δύο ομάδες είναι μόλις δύο βαθμοί. Ο Λεβαδειακός που βρίσκεται σε καλύτερη βαθμολογική κατάσταση θέλει να πάρει ακόμα ένα ματς στην έδρα του, όπου φέτος έχει ηττηθεί μόλις δύο φορές κι έχει σύμμαχο την παράδοση. Στα εφτά ματς που έχουν γίνει στη Λιβαδειά, οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει τα τέσσερα, ενώ ο Απόλλων έχει αποσπάσει μια ισοπαλία κι έχει κερδίσει δύο φορές. Η «ελαφρά ταξιαρχία» δεν μπόρεσε να κρατήσει τον βαθμό της ισοπαλίας απέναντι στον Ατρόμητο κι έμεινε κάτω από τη ζώνη, όμως τον τελευταίο καιρό είναι πιο επικίνδυνη μακριά απ’ τη Ριζούπολη. Ο Απόλλων δεν έχει ηττηθεί στα τελευταία τέσσερα εκτός έδρας ματς κι έχει κρατήσει το μηδέν στα τρία από αυτά τα παιχνίδια.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 5/2, 17:15 (NS3)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Δημοτικό Στάδιο Λιβαδειάς
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 2-0, Λεβαδειακός-Άρης 4-3, ΠΑΣ-Λεβαδειακός 2-1. / Απόλλων-Αστέρας Τρίπολης 1-2, Καλλονή-Απόλλων 0-0, Απόλλων-Ατρόμητος 2-3.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 1,91 Χ: 3,50 2: 5,01
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Μάνταλος, Τάτσης, Απτόσογλου
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Βασιλείου (τραυμ.), Βούκσεβιτς (τραυμ.), Μανόλο (τραυμ.), Μαχαίρας (τραυμ.) - Διαμαντής (τραυμ.), Σόουζα (τραυμ.), Αργυρόπουλος (τιμωρ.).
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση… Το ματς του πρώτου γύρου με τα έξι γκολ και τη νίκη του Απόλλωνα με 4-2 είναι οδηγός! Ο Λεβαδειακός που έχει τη χειρότερη άμυνα του πρωταθλήματος με παθητικό 41 γκολ υποδέχεται την ομάδα με τα 36 γκολ, που βρίσκεται στην πέμπτη χειρότερη θέση. Οι γηπεδούχοι, πάντως, στην έδρα τους έχουν κατορθώσει να κρατήσουν έξι ομάδες στο μηδέν και φυσικά να κερδίσουν, ενώ και οι φιλοξενούμενοι δεν έχουν δεχτεί γκολ φέτος σε πέντε από τα 22 παιχνίδια.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ

Από τη μία τα 37 γκολ εντός έδρας, οι έντεκα νίκες και ένα αήττητο σερί 22 αγώνων. Από την άλλη, ο Πανιώνιος!! Οι Νεοσμυρνιώτες έχασαν το ματς που θα ήθελαν να έχουν κερδίσει από έναν παίκτη που ανήκει στον Ολυμπιακό και στο Φάληρο θα υπάρχουν μερικά ακόμα συναπαντήματα. Με δεδομένο ότι ακολουθεί η αναμέτρηση με τον Άρη στη Θεσσαλονίκη την επόμενη Δευτέρα, το παιχνίδι στο στάδιο Καραϊσκάκη μάλλον περνάει σε δεύτερη μοίρα για τον Κώστα Παναγόπουλο, που ενδεχομένως να ξεκουράσει ή να προφυλάξει παίκτες. Για τον Ολυμπιακό μοιάζει μια ακόμα παράσταση ρουτίνας, με τη διαφορά ότι θέλει να γίνει πολύ πιο πειστικός στην απόδοσή του, αλλά και στο αποτέλεσμα. Τα μεγάλα σκορ μοιάζουν να έχουν ξεχαστεί, με τις εντός έδρας νίκες κόντρα στον Λεβαδειακό και τον Παναιτωλικό να έρχονται πολύ πιο δύσκολα απ’ όσο είχαν συνηθίσει οι ερυθρόλευκοι τον κόσμο τους. Όσο για την παράδοση, ούτε λόγος… 53-7-3 και 20 συνεχόμενες νίκες εντός έδρας για τον Ολυμπιακό.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 5/2, 17:15 (ΝS2)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: «Γ. Καραϊσκάκης»
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Ολυμπιακός-Λεβαδειακός 2-0, Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-2, Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-1. / Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 2-0, Πανθρακικός-Πανιώνιος 4-1, Πανιώνιος-Εργοτέλης 0-1.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 1,10 Χ: 12,00 2: 50,00
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Τριτσώνης, Δημητριάδης, Βέρρης
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Βαλντέζ (τραυμ.), Φουστέρ (τραυμ.), Μανιάτης (εκ. απ.), Μανωλάς (εκ. απ.) - Κούρος (τιμωρ.), Λαμπρόπουλος (τιμωρ.), Τόσκας (τραυμ.), Γιαννακόπουλος (τραυμ.).
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Από ιδιαιτερότητες άλλο τίποτα… Είτε βρίσκονται στον πάγκο είτε στον αγωνιστικό χώρο, οι ιστορίες για το συγκεκριμένο ματς είναι πολλές. Πρώην του ενός που είναι νυν στον άλλο και οι νυν στον έναν που θα γίνουν μελλοντικά πρώην! Ο Πανιώνιος τροφοδοτεί σταθερά τα τελευταία χρόνια τον Ολυμπιακό με παίκτες και οι τελευταίοι του άρματος είναι ο Δημήτρης Κολοβός και ο Τάσος Αυλωνίτης, οι οποίοι θα πάρουν μια γεύση από το Καραϊσκάκη!

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ

Αφού κέρδισαν το μεγάλο στοίχημα, θέλουν και να το εξαργυρώσουν!! Ο Πλατανιάς ήταν το θέμα αναφοράς στην προηγούμενη αγωνιστική χάρη στην εντυπωσιακή του νίκη επί του ΠΑΟΚ, που φυσικά είχε σπουδαία ουσία, αφού κατόρθωσε να ξεπεράσει στη βαθμολογία τον Απόλλων και να απομακρυνθεί από Βέροια και Άρη. Οι Χανιώτες, όμως, θέλουν να συνεχίσουν την ανοδική τους πορεία και να πάρουν αποτέλεσμα στην Κομοτηνή, αλλά από μια ομάδα που φέτος παρουσιάζεται ιδιαίτερα σκληροτράχηλη και δε χάνει ακόμα κι αν παίζει σχεδόν… 90 λεπτά με δέκα παίκτες!! Ο Πανθρακικός κράτησε το μηδέν στη Βέροια και μοιάζει όνειρο ότι βρίσκεται στην έκτη θέση, έστω κι αν δεν απειλεί επί της ουσίας τον Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα του Άκη Μάντζιου έχει πέντε συνεχόμενες νίκες στην Κομοτηνή, ενώ στην μικρή προϊστορία υπάρχει μια νίκη των γηπεδούχων και μια ισοπαλία που απέσπασαν οι Κρητικοί.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 5/2, 17:15 (NS4)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: ΔΑΚ Κομοτηνής
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Παναιτωλικός-Πανθρακικός 3-1, Πανθρακικός-Πανιώνιος 4-1, Βέροια-Πανθρακικός 0-0. / Πλατανιάς-ΟΦΗ 0-2, Παναθηναϊκός-Πλατανιάς 1-0, Πλατανιάς-ΠΑΟΚ 2-1.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 1,98 Χ: 3,45 2: 5,20
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Δημητρόπουλος, Αλεξέας, Σταθόπουλος
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Σερεμέρ (τραυμ.), Πασχαλάκης (τιμωρ.) – Τετέ (τραυμ.).
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: -

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ-ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Τα πλέι οφ δεν άρχισαν ακόμα, αλλά μια γεύση μπορούμε να την πάρουμε… Στην Τρίπολη θα… ανέβει ένα έργο που αναμένεται να παρακολουθήσουμε κι άλλες φορές μέχρι το τέλος της σεζόν. Και στο έργο αυτό πρωτίστως τώρα παίζει ρόλο το γόητρο και δευτερευόντως η βαθμολογία. Ο Αστέρας θέλει να διατηρήσει το αήττητο της έδρας του, αλλά και να συνεχίσει την καλή πορεία των τελευταίων μηνών, καθώς έχει οκτώ αγωνιστικές να ηττηθεί, μετράει τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε ματς κι έχει δεχτεί μόλις ένα γκολ στα τελευταία έξι παιχνίδια. Ο Παναθηναϊκός πρέπει να βρει τον τρόπο να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της δεύτερης συνεχόμενης εκτός έδρας επικίνδυνης αποστολής. Στο Ηράκλειο κρατούσε τη νίκη μέχρι το παρά τρία, όμως ο ΟΦΗ του πήρε τη μπουκιά απ’ το στόμα και στην Τρίπολη μπορεί να στηρίζεται και στην καλή του παράδοση. Γιατί ναι μεν οι πράσινοι έχουν κερδίσει μόλις δύο φορές σε έξι ματς, αλλά έχουν ηττηθεί μόνο στην παρθενική σεζόν του Αστέρα στη Super League, δηλαδή το 2007!

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 5/2, 19:30 (NS3)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: «Θ. Κολοκοτρώνης»
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Απόλλων-Αστέρας 1-2, Αστέρας-ΟΦΗ 0-0, Καλλονή-Αστέρας 0-2. / Βέροια-Παναθηναϊκός 1-3, Παναθηναϊκός-Πλατανιάς 1-0, ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 1-1.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 2,40 Χ: 3,30 2: 3,39
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Κομίνης, Κάλφογλου, Σωτηρόπουλος
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Χωρίς προβλήματα ο Αστέρας - Ρισβάνης (τιμωρ.), Μπαϊράμι (τραυμ.), Μέντες (τραυμ.), Πράνιτς (τραυμ.), Πέτριτς (ανετ.).
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: -

ΠΑΟΚ-ΟΦΗ

Η εξιλέωση είναι ο πρώτος στόχος για τον ΠΑΟΚ. Ο ΟΦΗ, όμως, των τελευταίων αγωνιστικών ίσως είναι η λάθος ομάδα τη λάθος στιγμή. Ο δικέφαλος έχασε δεύτερο συνεχόμενο εκτός έδρας ματς και θέλει στην Τούμπα, μπροστά στον κόσμο του, να διασκεδάσει τις εντυπώσεις και παράλληλα να μην επιτρέψει στον Ατρόμητο και τον Παναθηναϊκό να τον πλησιάσουν περισσότερο στη βαθμολογία. Έχει σύμμαχο το 31-8-1 της προϊστορίας με τους Κρητικούς, οι οποίοι όμως τον τελευταίο καιρό πουλάνε πολύ ακριβά το τομάρι τους. Ο ΟΦΗ έχει τρία σερί εκτός έδρας παιχνίδια στα οποία όχι μόνο δεν ηττήθηκε, αλλά δε δέχτηκε καν γκολ. Λευκή ισοπαλία στη Νέα Σμύρνη και στην Τρίπολη και νίκη στα Χανιά επί του Πλατανιά με 0-2. Οι Κρητικοί έχουν καλή ψυχολογία μετά την ισοπαλία που απέσπασαν από τον Παναθηναϊκό, ενώ – βασικό – δεν έχουν και τίποτα να χάσουν.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 5/2, 19:30 (NS2)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Τούμπα
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Πανιώνιος-ΠΑΟΚ 2-0, ΠΑΟΚ-Βέροια 4-1, Πλατανιάς-ΠΑΟΚ 2-1. / Πλατανιάς-ΟΦΗ 0-2, Αστέρας-ΟΦΗ 0-0, ΟΦΗ-Παναθηναϊκός 1-1.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 1,43 Χ: 4,80 2: 10,47
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Αρετόπουλος, Ευθυμιάδης, Γκάγκας
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Βίτορ (τραυμ.), Κατσικάς (τραυμ.), Γεωργιάδης (τραυμ.), Μάρτενς (τραυμ.) – Παπάζογλου (τιμωρ.), Ζορό (τιμωρ.), Κάλαϊτζιτς (τιμωρ.), Λαμπρόπουλος (τραυμ.), Φραγκουλάκης (τραυμ.), Δασκαλάκης (τραυμ.).
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Τα ανοικτά μέτωπα μοιάζουν πολλά… Μια καλή εμφάνιση και μια επιβλητική νίκη μπορεί να λειτουργήσει ως βάλσαμο για τις πληγές του ΠΑΟΚ που ανοίγουν διαρκώς τον τελευταίο καιρό μακριά από την Τούμπα και με δεδομένο ότι ακολουθεί το ματς στη Λεωφόρο, το παιχνίδι με τον ΟΦΗ έχει σπουδαία σημασία για την ηρεμία στην ομάδα. Ο Ιβάν Σαββίδης έβαλε τις φωνές μέσω skype, ο Χουμπ Στέφενς από κοντά και ο Μίσοσλαβ Στοχ, ο οποίος παραφέρθηκε στο ματς με τον Πλατανιά και έμεινε εκτός αποστολή εξαιτίας της συμπεριφοράς του.

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ-ΑΡΗΣ

Δεν τα κατάφερε στα Γιάννινα, δεν τα κατάφερε στο ΟΑΚΑ, δεν τα κατάφερε στη Λιβαδειά, θα τα καταφέρει στο Αγρίνιο; Στο ποδόσφαιρο όλα γίνονται, όμως η αφιλόξενη έδρα του Παναιτωλικού, όπου οι γηπεδούχοι έχουν κερδίσει εφτά φορές και μόλις τρεις ομάδες έχουν αποσπάσει ισοπαλία, μάλλον δεν προσφέρεται για να ξεκινήσει η αντεπίθεση του Άρη. Οι κιτρινόμαυροι συνεχίζουν με το σλόγκαν «όσο ζουν, ελπίζουν», όμως προς το παρόν δεν κερδίζουν και η ελπίδα μοιάζει μάταιη. Η ψαλίδα δεν άνοιξε την προηγούμενη αγωνιστική, αφού τουλάχιστον τα υπόλοιπα αποτελέσματα δεν ήταν καταστροφικά για την ομάδα της Θεσσαλονίκης, που πρέπει να κάνει μεγάλο ξέσπασμα για να έχει τύχη. Αντίθετα, στον Παναιτωλικό όλα βαίνουν καλώς… Ακόμα κι όταν δεν κερδίζουν, όπως έγινε στο Στάδιο Καραϊσκάκη, πείθουν με τις εμφανίσεις τους και βαθμολογικός στόχος μάλλον είναι να ξεπεράσουν τον Πανθρακικό στην άτυπη μάχη για την έκπληξη της χρονιάς!

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: 6/2, 19:30 (NS1)
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Παναιτωλικού
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Παναιτωλικός-Πανθρακικός 3-1, Εργοτέλης-Παναιτωλικός 0-1, Ολυμπιακός-Παναιτωλικός 2-1. / Άρης-Ατρόμητος 0-0, Λεβαδειακός-Άρης 4-3, Άρης-Ξάνθη 1-1.
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: 1: 1,62 Χ: 3,90 2: 7,00
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Γιάχος, Καρσιώτης, Καρατζίκας
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Μπούντιμιρ (τραυμ.), Πόι (τραυμ.) – Μπακασέτας (αμφιβ.)
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: -

* Η ερμηνεία για τις ελληνικές σειρές είναι η εξής:
Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ: Ώρα και μετάδοση
ΤΟ ΚΑΦΕ ΤΗΣ ΧΑΡΑΣ: Γήπεδο
ΑΘΛΗΤΙΚΗ ΚΥΡΙΑΚΗ: Προηγούμενα αποτελέσματα
ΠΕΝΗΝΤΑ-ΠΕΝΗΝΤΑ: Στοίχημα
ΕΓΚΛΗΜΑΤΑ: Διαιτητές
ΟΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΟΙ: Απουσίες
ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ: Το γεγονός του αγώνα

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα