H... ώρα του Σάντος!

Gazzetta team
H... ώρα του Σάντος!

bet365

Δείτε την παρουσίαση των «Mundialitos», στις 12.30 το μεσημέρι σε LIVE STREAMING από το gazzetta.gr, με τον Σάντος να ανοίγει τα χαρτιά του για την παραμονή στον πάγκο της Εθνικής!

Ο Πορτογάλος ομοσπονδιακός τεχνικός που θα οδηγήσει την Εθνική ομάδα σε ακόμη μια μεγάλη διοργάνωση μετά την πανηγυρική πρόκριση στα μπαράζ με την Ρουμανία δεν έχει μιλήσει πουθενά για το θέμα αυτό. Βέβαια έχει δεσμευτεί ότι το συντομότερο δυνατό και μάλιστα μέχρι τα τέλη Φεβρουαρίου θα γνωστοποιήσει στην ΕΠΟ αν αποδέχεται την πρόταση για επέκταση συνεργασίας ή θα επιδιώξει την καθημερινή τριβή με την προπονητική όπως είχε δηλώσει στο παρελθόν!

Αν σκεφτεί κανείς ότι στις 23 του μήνα θα γίνει και η κλήρωση των ομίλων για τα προκριματικά του Euro 2016 τότε εύκολα καταλαβαίνει κανείς ότι ο Σάντος σύντομα θα πάρει την οριστική του απόφαση!

Δεν αποκλείεται μάλιστα μια... πινελιά των προθέσεων του να την δώσει και σήμερα το μεσημέρι κατά την παρουσίαση του περιοδικού «Mundialitos» (εκδόσεις MVPublications), που θα γίνει στις εγκαταστάσεις των εκπαιδευτηρίων «Κωστέα Γείτονα» στην Παλλήνη! Ο Φερνάντο Σάντος είναι ο κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης και είναι πολύ πιθανό να κληθεί να απαντήσει και στο... καυτό θέμα της παραμονής του.

Αξίζει να τονιστεί ότι στην εκδήλωση-παρουσίαση των «Mundialitos», η οποία θα μεταδοθεί στις 12.30 το μεσημέρι με LIVE STREAMING από το gazzetta, παρόντες θα είναι και άλλες δόξες της «γαλανόλευκης» οικογένειας που έγραψαν και γράφουν ιστορία με την φανέλα της Εθνικής ομάδας!

 

Τελευταία Νέα