Μελισσανίδης: «Συμφωνήσαμε σε όλα»!

Μελισσανίδης: «Συμφωνήσαμε σε όλα»!

Γιώργος Τσακίρης
Μελισσανίδης: «Συμφωνήσαμε σε όλα»!

bet365

Ούτε μισάωρο δεν χρειάστηκε στη συνάντηση του Δημήτρη Μελισσανίδη με τον Υπουργό ΠΕ.ΚΑ Γιάννη Μανιάτη για να οριστικοποιηθούν όλα όσα αφορούν το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ.

Το προγραμματισμένο ραντεβού που είχε ο Δημήτρης Μελισσανίδης με τον ΥΠΕΚΑ Γιάννη Μανιάτη ήταν για τις 14:30 και είχε διάρκεια μόλις 25 λεπτά και ολοκληρώθηκε χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Μάλιστα ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποχωρώντας είχε ένα πλατύ χαμόγελο για την εξέλιξη των γεγονότων και έλεγε αν όλα πάνε όπως έχουν προγραμματιστεί σε 90 με 100 ημέρες το αργότερο θα ξεκινήσει ουσιαστικά το χτίσιμο του γηπέδου στη Νέα Φιλαδέλφεια.

«Επί της ουσίας κάναμε ένα τυπικό ραντεβού με τον Υπουργό στην διάρκεια του οποίου συμφωνήσαμε σε όλα. Θα ενημερωθείτε σχετικά, γιατί θα υπάρξει Δελτίο Τύπου από την ΑΕΚ και από το Υπουργείο. Είμαστε σε πολύ καλό δρόμο και δεν νομίζω πως θα έχουμε άλλα θέματα. Οριστικοποιήσαμε τα πάντα. Είμαστε πλέον έτοιμοι να πάμε το νομοσχέδιο στη Βουλή προς ψήφιση», τόνισε κατά την έξοδο του από το Υπουργείο ο Δημήτρης Μελισσανίδης για να συνεχίσει υπογραμμίζοντας:

«Το επόμενο βήμα είναι να βγει το σχέδιο νόμου και να πάρουμε την άδεια, Αν δεν έχουμε το σχέδιο νόμου στα χέρια μας δεν μπορώ να πω πότε μπαίνουν οι μπουλντόζες. Μόλις βγει, πράγμα που πιστεύω θα γίνει σε περίπου 60 μέρες μετά θέλουμε και ένα μήνα για να πάρουμε την άδεια. Και έπειτα μπαίνουμε. Άρα πρώτα ο Θεός σε 90 με 100 μέρες θα μπορούμε να έχουμε μπουλντόζες στη Νέα Φιλαδφέλφια. Υπάρχει διαβεβαίωση από την Κυβέρνηση πως το σχέδιο νόμου θα γίνει το γρηγορότερο δυνατό και είναι σημαντικό πως το υποστηρίζει το Υπουργείο».

 

Γ' ΕΘΝΙΚΗ Τελευταία Νέα