Oταν ο Κριστιάνο έχει νεύρα! (vids)

Δήμος Μπουλούκος
Oταν ο Κριστιάνο έχει νεύρα! (vids)

bet365

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο αποβλήθηκε στο ματς με τη Μπιλμπάο και το gazzetta.gr παρουσιάζει τις αποβολές του Πορτογάλου με Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και Ρεάλ.

Σε μία ανύποπτη φάση στον αγώνα της Ρεάλ με τη Μπιλμάο Κριστιάνο Ρονάλντο ακουμπάει με το χέρι του το πρόσωπο του Γκουρπέγι που πέφτει κάτω και ο διαιτητής αποβάλλει τον Πορτογάλο κι ενώ το σκορ ήταν 1-1. Μια μάλλον υπερβολική κόκκινη καθώς ο Ρονάλντο δεν βάζει δύναμη αλλά ο αντίπαλος του πέφτει κάτω σαν πυροβολημένος!

Μάλιστα όπως έγραψε ο διαιτητής στο φύλλο του αγώνα, ο Ρονάλντο αποχωρώντας διαμαρτυρήθηκε έντονα στον τέταρτο διαιτητή, χτυπώντας με το χέρι το πρόσωπο του...

Αν στην περίπτωση του, αποδειχθεί ότι ήταν απόπειρα βιαιοπραγίας, ο Ρονάλντο μπορεί να τιμωρηθεί μέχρι και με 12 αγωνιστικές, στις οποίες μπορούν να προστεθούν και άλλες δύο, για ασέβεια στο διαιτητή. Ωστόσο το πιο πιθανό είναι να του επιβληθούν τρεις αγωνιστικές μόνο...

Οι αποβολές με τη Ρεάλ

Ο Κριστιάνο έχει οκτώ αποβολές στην καριέρα του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ στη Ρεάλ Μαδρίτης. Με την ισπανική ομάδα αποβλήθηκε τώρα κόντρα στη Μπιλμπάο και πέρσι το Μάιο στον τελικό του Κυπέλλου κόντρα στην Ατλέτικο Μαδρίτης, όταν κλώτσησε στο πρόσωπο τον Γκάμπι και είδε την ομάδα του να χάνει το τρόπαιο με 2-1. Νωρίτερα είχε αποβληθεί τον Ιανουάριο του 2010 με τη Μάλαγα, όταν έσπασε τη μύτη του Μτίλιγκα, ενώ τον Δεκέμβριο του 2009 είχε χτυπήσει τον Ορτίζ της Αλμέρια και πήγε στα αποδυτήρια! Πάντως με εξαίρεση το ματς της Κυριακής με τη Μπιλμπάο, τα υπόλοιπα ήταν τουλάχιστον αντιαθλητικά χτυπήματα του Πορτογάλου!

Οι κόκκινες με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Ρονάλντο αποβλήθηκε σε ηλικία 19 ετών με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, τον Μάιο του 2004 με δύο κίτρινες για διώξιμο της μπάλας και για θέατρο, στο ματς με την Αστον Βίλλα. Επίσης αποβλήθηκε σε αγώνες με την Πόρτσμουθ και τη Μάντσεστερ Σϊτι, από τον ίδιο μάλιστα διαιτητή, τον Στιβ Μπένετ, ενώ είδε κόκκινη και σε άλλο ματς με τη Σίτι, αυτή τη φορά από τον Χάουαρντ Γουεμπ.


 

Τελευταία Νέα