Aμπέντ: «Το απολαμβάνω στον Παναθηναϊκό!»

Θάνος Σαρρής
Aμπέντ: «Το απολαμβάνω στον Παναθηναϊκό!»

bet365

Το gazzetta.gr συνάντησε τον Μεχντί Αμπέντ στην ελληνική λέσχη φιλάθλων της Νιούκαστλ και ο μέσος του Παναθηναϊκού μίλησε για την παρουσία του στο «τριφύλλι».

Ο Μεχντί Αμπέντ ήταν μαζί με τον Νίκο Νταμπίζα καλεσμένος στην κοπή της πίτας της ελληνικής λέσχης φιλάθλων της Νιούκαστλ, με τον κόσμο να υποδέχεται με τον καλύτερο τρόπο έναν ποδοσφαιριστή που έχει φορέσει τη φανέλα των «Magpies» και ανήκει στο σύλλογο. Ο Αμπέντ ήταν ζεστός και ευγενικός με τον κόσμο, μίλησε μαζί του για την αγαπημένη τους ομάδα και έλαβε ως δώρο το επίσημο φούτερ της λέσχης. Μετά την κοπή της πίτας, ο Αλγερινός μίλησε στο gazzetta.gr για την πορεία του στον Παναθηναϊκό, το μέλλον και τους στόχους του.

Μεχντί, από ένα μεγάλο κλαμπ σε ένα άλλο, τον Παναθηναϊκό. Πώς είναι μέχρι στιγμής τα πράγματα εδώ;

«Είμαι περίπου 5 μήνες εδώ και η ομάδα με έχει κάνει να προσαρμοστώ πολύ καλά, με βοηθούν με τη ζωή μου εδώ. Είναι εύκολο να είσαι μέλος αυτής της ομάδας. Έχω καλούς συμπαίκτες που με βοηθούν κάθε μέρα. Το πιο σημαντικό για μένα είναι να βελτιώνομαι σαν ποδοσφαιριστής και εδώ νοιώθω πολύ καλά. Ελπίζω να έχουμε επιτυχίες».

Θα ήθελες να συνεχίσεις στον Παναθηναϊκό μετά το τέλος του δανεισμού σου;

«Φυσικά, για μένα ο Παναθηναϊκός είναι ένα μεγάλο κλαμπ, αλλά δεν είναι μόνο δική μου απόφαση, πρέπει να μιλήσω με τη Νιούκαστλ και τον Παναθηναϊκό για να δούμε τι θα γίνει, αλλά γιατί όχι; Όπως είπα μου αρέσει πραγματικά στον Παναθηναϊκό, θέλω να παίξω και να απολαύσω το ποδόσφαιρο και αυτό ξέρω ότι μπορεί να συμβεί εδώ. Παίζω αρκετά ματς, έχουμε καλό τεχνικό επιτελείο, ο προπονητής με βοηθάει κάθε μέρα και αυτό μόνο καλό μπορεί να μου κάνει».

Ποιες είναι οι εντυπώσεις σου από τον κόσμο της ομάδας;

«Είναι πραγματικά καλοί, σε κάθε ματς γεμίζουν το γήπεδο και αυτό είναι που χρειαζόμαστε, έναν 12ο παίκτη. Οι οπαδοί είναι κομμάτι μας και είμαι πολύ χαρούμενος με αυτό».

Οι στόχοι σας; Nα παίξετε του χρόνου Ευρώπη;

«Είναι η φιλοδοξία μας, θέλουμε να μεγαλώσουμε ως ομάδα και να πάμε στο Γιουρόπα Λιγκ. Αυτό είναι το μίνιμουμ. Από εκει και πέρα, αν μπορούμε να πάρουμε το κύπελλο και να παίξουμε στο Τσάμπιονς Λιγκ. Πρέπει να βελτιωνόμαστε σε κάθε ματς και για μένα είναι εφικτό».

Με τη Νιούκαστλ ήσουν στο καλύτερο πρωτάθλημα του κόσμου. Ποια είναι η άποψή σου για το ελληνικό;

«Υπάρχουν αρκετοί καλοί παίκτες εδώ, έρχονται για να παίξουν ποδόσφαιρο και να πάρουν παιχνίδια και αυτό ανεβάζει το επίπεδο του ελληνικού πρωταθλήματος».

Ο Μήτρογλου έφυγε από την Ελλάδα για την Αγγλία. Είναι κάτι που μπορούν να κάνουν κι άλλοι ποδοσφαιριστές;

«Φυσικά, στις ομάδες που έχω δει υπάρχουν καλοί παίκτες, οπότε γιατί όχι; Ο Μήτρογλου είναι ένα καλό παράδειγμα, είναι καλός ποδοσφαιριστής και του εύχομαι τα καλύτερα και όπως είπα πολλοί έχουν τη δυνατότητα να δείξουν ότι αξίζουν».

Διαβάστε λεπτομέρειες για την εκδήλωση και δείτε video ΕΔΩ

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα