Θα τσεκάρει Μπακάκη ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
Θα τσεκάρει Μπακάκη ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Μιχάλης Μπακάκης είναι μία περίπτωση που παρακολουθεί ο Ολυμπιακός και στο σημερινό παιχνίδι με τον Παναιτωλικό θα έχει μια πρώτης τάξης ευκαιρία να τον τσεκάρει ο Μίτσελ.

Ο ταλαντούχος δεξιός μπακ-χαφ των Αγρινιωτών είναι γνωστό εδώ και καιρό πως βρίσκεται στη μεταγραφική λίστα των πρωταθλητών. Οι «ερυθρόλευκοι» εξετάζουν κάθε ενδιαφέρουσα περίπτωση Έλληνα παίκτη κι ο 22χρονος άσος ανήκει σίγουρα σε αυτές, αφού είναι από τους κορυφαίους παίκτες του Παναιτωλικού τη φετινή σεζόν.

Σήμερα μάλιστα οι Πειραιώτες θα έχει μία πολύ καλή ευκαιρία να τσεκάρουν και σε ένα πιο δυνατό τεστ τον Μπακάκη στην αναμέτρηση του Φαλήρου με τα «καναρίνια», βγάζοντας ασφαλέστερα συμπεράσματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα