«Κλεισμένος από Ολυμπιακό ο Μουσόντα»

«Κλεισμένος από Ολυμπιακό ο Μουσόντα»

Δημήτρης Τομαράς
«Κλεισμένος από Ολυμπιακό ο Μουσόντα»

bet365

Ο διεθνής μέσος, Λάμισα Μουσόντα, θα είναι παίκτης του Ολυμπιακού από το καλοκαίρι σύμφωνα με τους Βέλγους.

Το voetbalkrant.com υποστηρίζει πως τόσο ο Λεγκεάρ όσο και ο Μουσόντα έχουν διασφαλίσει το μέλλον τους για το καλοκαίρι. Τονίζεται πως και οι δύο θα πάνε στον Ολυμπιακό με αγορά. Το νέο δεν αφορά φυσικά στον Λεγκεάρ για τον οποίο έχετε διαβάσει πρώτοι στο Gazzetta για το τι ακριβώς έγινε με εκείνον και την μεταγραφή του στους πρωταθλητές αλλά τον νεαρό διεθνή μέσο, Μουσόντα.

Ο ύψους 1.67 μέτρων Λαμίσα Μουσόντα είναι από την Ζάμπια όμως έχει βελγικό διαβατήριο. Είναι 21 ετών και έχει προλάβει να αποκτήσει εμπειρία και από το αγγλικό ποδόσφαιρο με τους Νέους της Τσέλσι. Για τον συγκεκριμένο διεθνή παίκτη αναφέρεται πως υπάρχει μια περίπτωση να παραμείνει έναν χρόνο παραπάνω στη Μαλίν. Είναι κάτι που όμως εξαρτάται από την εξέλιξη του ποδοσφαιριστή, όπως υποστηρίζουν οι Βέλγοι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα