Πήρε Κανάλες η Σοσιεδάδ

Γιώργος Καραμάνος
Πήρε Κανάλες η Σοσιεδάδ

bet365

Οι Βάσκοι αγόρασαν αντί 3,5 εκατ. τον Σέρχιο Κανάλες από τη Βαλένθια, με τη φημολογία ότι θα καλύψει το κενό της επικείμενης πώλησης του Αντουάν Γκριεζμάν.

Στο «Ανοέτα» θα συνεχίσει την καριέρα του ο Σέρχιο Κανάλες, με τη Σοσιεδάδ να πληρώνει 3,5 εκατ. ευρώ στη Βαλένθια για να τον κάνει δικό της. Ο νεαρός Ισπανός μεσοεπιθετικός έφτασε τα 23 και δεν έχει κάνει την καριέρα που περίμεναν άπαντες, όταν το 2010 η Ρεάλ Μαδρίτης πλήρωνε 4,5 εκατ. στη Σανταντέρ για να τον πάρει στο «Σαντιάγο Μπερναμπέου».

Πόσο μάλλον όταν δύο χρόνια αργότερα η Βαλένθια πλήρωνε με τη σειρά της 7,5 εκατ. Ωστόσο, δύο σοβαροί τραυματισμοί (ρήξη χιαστών και τις δύο φορές), έβαλαν φρένο στην πορεία του Κανάλες, ο οποίος πέραν από κάποιες εξαιρετικές στιγμές, δεν έχει δικαιολογήσει όσα καλά έχουν συνοδεύσει το όνομα του. Στη Σοσιεδάδ ελπίζει να βρει τον χρόνο που θέλει και να παίξει καλό ποδόσφαιρο, καθώς υπέγραψε έως το 2018.

Πάντως οι «κακές γλώσσες» υποστηρίζουν πως αυτή η κίνηση έγινε, με τους Βάσκους να έχουν προγραμματισμένη για το καλοκαίρι την πώληση του Αντουάν Γκριεζμάν...

 

LA LIGA Τελευταία Νέα