Αριστερός «fullback» για Ρεάλ

Γιώργος Καραμάνος
Αριστερός «fullback» για Ρεάλ

bet365

Ο Κοεντράο θα φύγει το καλοκαίρι και ο Αντσελότι έχει υποδείξει τους δύο Ισπανούς υποψήφιους αντικαταστάτες του από Σεβίλλη και Βαλένθια.

Η απόφαση να πωληθεί ο Φάμπιο Κοεντράο είναι προφανώς ειλημμένη στη Ρεάλ, όπως και το ότι ο αντικαταστάτης του θα πρέπει να είναι ένας νεαρός και πολλά υποσχόμενος Ισπανός. Ο πρώτος που είπε ότι θα ήθελε ο Κάρλο Αντσελότι υπό τις οδηγίες του και που θα αποτελούσε ένα εξαιρετικό «backup» για τον βασικό Μαρσέλο, είναι ο Αλμπέρτο Μορένο, ο οποίος φέτος κάνει το ξεπέταγμα του με τη Σεβίλλη.

Ωστόσο, οι Ανδαλουσιανοί δεν το συζητούν για λιγότερο από τη ρήτρα του 21χρονου διεθνή με την Εθνική Ελπίδων των Ταύρων, η οποία ανέρχεται στα 30 εκατ. ευρώ. Επειδή λοιπόν το ποσό αυτό είναι τεράστιο για κάποιον τόσο νεαρό που αρχικά προορίζεται για αναπληρωματικός, ο Αντσελότι υπέδειξε ακόμα έναν που ταιριάζει στα πλάνα του. Αυτός λοιπόν είναι ο Χουάν Μπερνάτ της Βαλένθια που φέτος είναι αναντικατάστατος στις Νυχτερίδες.

Ο 20χρονος Μπερνάτ θεωρείται ο νέος Ζόρντι Αλμπα λόγω και του ίδιου σωματότυπου και στιλ παιχνιδιού. Η περίπτωση του είναι σαφώς πιο προσιτή, μιας και η Βαλένθια βρίσκεται στην ανάγκη και πουλάει, με την τιμή του να μην ξεπερνάει σε καμία περίπτωση τα 12 εκατ. Το μόνο σίγουρο είναι πως μέχρι το καλοκαίρι θα πρέπει να έχει παρθεί μία απόφαση, καθώς δεν υπάρχει περίπτωση να μην αποκτηθεί «fullback» για τα αριστερά.

 

LA LIGA Τελευταία Νέα