«Πρώτη» του Βαλντέζ στον Ολυμπιακό

«Πρώτη» του Βαλντέζ στον Ολυμπιακό

Gazzetta team
«Πρώτη» του Βαλντέζ στον Ολυμπιακό

bet365

Την πρώτη του προπόνηση στον Ολυμπιακό έκανε το πρωί της Παρασκευής (31/1) ο Νέλσον Βαλντέζ στο πλαίσιο της προεοιμασίας για το ματς με τον Παναιτωλικό.

Ο Παραγουανός επιθετικός εντάχθηκε άμεσα στο πρόγραμμα μαζί με τους νέους συμπαίκτες του, τους οποίους είχε την ευκαιρία να γνωρίσει από κοντά.

Η δουλειά για τον Παναιτωλικό συνεχίζεται με εντατικό ρυθμό, ενώ το βάρος σήμερα έπεσε στην ανάπτυξη του παιχνιδιού και τα τελειώματα των φάσεων. Οι «ερυθρόλευκοι» δούλεψαν και στο κομμάτι της κατοχής της μπάλας και της σωστής κυκλοφορίας, ενώ έκαναν και διπλό.

Μικροενοχλήσεις στον προσαγωγό δεξιά αισθάνθηκε ο Φουστέρ και έκανε μόνο φυσικοθεραπεία. Σε στάδιο ανάρρωσης παραμένει ο Δημήτρης Σιόβας, ενώ η αυριανή προπόνηση του Ολυμπιακού είναι προγραμματισμένη για τις 10:30.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα