Μήνυμα στήριξης από τον κόσμο στον Άρη

Μήνυμα στήριξης από τον κόσμο στον Άρη

Gazzetta team
Μήνυμα στήριξης από τον κόσμο στον Άρη

bet365

Οπαδοί του Άρη έκαναν... έκπληξη στο Σούλη Παπαδόπουλο και τους παίκτες με την επίσκεψή τους στην προπόνηση και τους διεμήνυσαν ότι είναι στο πλευρό τους.

Μετά και την ήττα από τον Λεβαδειακό τα περιθώρια έχουν στενέψει για τους «κίτρινους», οι οποίοι όμως είναι διατεθειμένοι να δώσουν τη μάχη τους μέχρι τέλους. Η προπόνηση του Άρη πραγματοποιήθηκε στο «Βικελίδης» και εκεί βρέθηκαν και κάποιοι οπαδοί, οι οποίοι πήραν άδεια και μίλησαν στους παίκτες, τονίζοντάς τους ότι θα βρεθούν στο πλάι τους μέχρι το τέλος.

«Είμαστε μαζί σας. Δείτε τον αντίπαλο μέσα από τα δικά μας μάτια. Στο παιχνίδι με την Ξάνθη δεν υπάρχει άλλο αποτέλεσμα, θα μπείτε μέσα και θα κερδίσετε. Μαζί θα δώσουμε τη μεγάλη μάχη και θα βγούμε νικητές. Σας πιστεύουμε και ξέρουμε ότι μπορείτε να τα καταφέρετε. Μαζί θα πολεμήσουμε», είπαν χαρακτηριστικά, στέλνοντας το μήνυμα ενόψει Ξάνθης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα