Χούσεν: «Πολλά γκολ με τον ΠΑΟΚ»

Χούσεν: «Πολλά γκολ με τον ΠΑΟΚ»

Gazzetta team
Χούσεν: «Πολλά γκολ με τον ΠΑΟΚ»

bet365

Ο Ντάνι Χούσεν μίλησε για την επιλογή του ΠΑΟΚ και τόνισε πως θέλει να πάρει πολλές συμμετοχές και να πετύχει πολλά γκολ.

«Ο Τον Λόκχοφ μού τηλεφώνησε αρκετές φορές, μου είπε ότι με θέλουν στον ΠΑΟΚ και γι’ αυτό επέλεξα την ομάδα αυτή. Επίσης μίλησα με τον Μαντούρο, τον οποίο γνωρίζω από τον Άγιαξ, και μου είπε πως ο ΠΑΟΚ είναι μια ομάδα που παίζει επιθετικό ποδόσφαιρο. Οι δυο τους κατάφεραν να μου δημιουργήσουν ενθουσιασμό για τον ΠΑΟΚ. Για μένα έπαιξε καθοριστικό ρόλο το γεγονός ότι η ομάδα βρίσκεται μέσα σε τρεις διοργανώσεις, το πρωτάθλημα, το Κύπελλο και το Europa League. Έτσι απόρριψα την επιλογή της Λιβόρνο. Θέλω να πάρω πολλές συμμετοχές και να πετύχω πολλά γκολ με τον ΠΑΟΚ», δήλωσε ο Χούσεν στον Τύπο της πατρίδας του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα