Νίκη… ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Νίκη… ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

Χρύσανθος Τσαλτίδης Χρύσανθος Τσαλτίδης
Νίκη… ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ!

bet365

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει στο blog του στο gazzetta.gr για τους τρεις βαθμούς που πρέπει να προσθέσει ο Άρης το Σάββατο πάση θυσία!

Τα πράγματα είναι απλά. Αν το βράδυ του Σαββάτου ο ΑΡΗΣ δεν κερδίσει την Ξάνθη, τότε θα είναι και… επίσημα το πρώτο φαβορί για τον υποβιβασμό.

Τα αποτελέσματα της προηγούμενης αγωνιστικής από την μία ανέδειξαν ότι ένα διπλό στην Λιβαδειά θα είχε αλλάξει εξ ολοκλήρου την κατάσταση και από την άλλη έκανε ακόμα πιο δύσκολη την ψυχολογική ανάταση της ομάδας ενόψει της συνέχειας.

Όλοι μείναμε στο… αν η ομάδα κέρδιζε πόσο καλύτερα θα ήταν τα πράγματα. Επειδή κανείς στον ΑΡΗ δεν θέλει εκ νέου την άλλη εβδομάδα να αναφέρεται σε τέτοια σενάρια, πρέπει πάση θυσία να έρθει η νίκη κόντρα στην Ξάνθη.

Δεν ξέρω με ποιον τρόπο, με ποιο μέσο, αλλά ο ΑΡΗΣ πρέπει να κερδίσει. Να θυμίσω βέβαια ότι στο Ξάνθη-ΑΡΗΣ είναι ένα από τα λίγα παιχνίδια που ο Πανόπουλος δεν έβγαλε ανακοίνωση. ΔΥΟ ΜΑΡΣ ΠΕΝΑΛΤΙ υπέρ του ΑΡΗ σε Τάτο και Ψυχογιό… πνίγηκαν από τον Μαντάκη από την ΕΠΣ Ημαθίας του… Καραμελίδη. Βάλε και τα δυο δοκάρια και τρεις βαθμοί για την Ξάνθη. Ας γίνει το ανάποδο το Σάββατο.Δεν θέλω ούτε την διαιτησία, ούτε την τύχη κόντρα.

Τα λάθη και μάλιστα τραγικά της άμυνας του ΑΡΗ έχουν στερήσει από την ομάδα ουκ ολίγους βαθμούς. Εκεί θέλω πλέον οι παίκτες να τα διορθώσουν. Θέλω όμως να… διορθώσουν και οι ρέφερι τα λάθη τους και να μου… επιστρέψουν πίσω τους 9-10 βαθμούς που έχουν κλέψει από την ομάδα. Πώς; Ας παίξουν 50-50. Όπως δηλαδή ο Ιωαννίδης στην Λιβαδειά ή ο Μαντάκης στην Ξάνθη. Απλά είναι τα πράγματα στο ποδόσφαιρο. Ειδικά στο ελληνικό…

ΥΓ1 Οι οπαδοί του ΑΡΗ έστειλαν το μήνυμα στους παίκτες σήμερα το μεσημέρι. Ας ανταποδώσουν επιτέλους και οι παίκτες…

ΥΓ2 Πολύ καλή κίνηση του Βανγκέλι για την οποία σας είχα προϊδεάσει εδώ και καιρό. Δεν ξέρω σε τι κατάσταση είναι ο Χρήστος (έχει να παίξει από τον Σεπτέμβρη), αλλά σίγουρα ξέρω ότι στα αποδυτήρια μπορεί και θα βοηθήσει πάρα πολύ.

ΥΓ3 125.000 έδωσε ένας εξωδιοικητικός παράγοντας του Ηρακλή που ζήτησε μάλιστα να μην γίνει γνωστό το όνομά του. Στον ΑΡΗ που αποτελεί ομάδα λαικής βάσης, ξέρουμε όλων τα ονόματα, τις σκέψεις και τις απόψεις, αλλά για… παπέλια, φράγκα, ρευστό, ευρώ ούτε λόγος. Εδώ ορισμένοι αντί να βάζουν λεφτά, χρωστάνε και στο ταμείο της ομάδας!!!

ΥΓ4 Στον εισαγγελέα το πόρισμα, του πορίσματος από την Λέσχη. Χαίρομαι που θα συνεργαστούν οι κ.κ. Στεφανίδης, Γεωργιάδης για την σύνταξή του γιατί προφανώς ξεπεράστηκε η δημόσια διαφωνία τους για το 99 στην συν. Τύπου της ΚΜΑ. Και έτσι πρέπει να συμβαίνει, μήπως και με ενότητα σωθεί το καράβι. Η εμφύλια διαμάχη και οι δημόσιες αντιπαραθέσεις μόνο καλό δεν κάνουν στον ΑΡΗ.

ΥΓ5 Η εκδίκαση του 99 είναι στις 24 Φεβρουαρίου. Η ΠΑΕ τι περιμένει για την σύγκλιση της ΓΣ των μετόχων που έχει υποσχεθεί ότι θα αποφασίσει για νέα ΑΜΚ; Θυμίζω ότι αναβλήθηκε στις 31-12 και… ΘΑ γινόταν στο πρώτο δεκαπενθήμερο του Ιανουαρίου. Αύριο φεύγει και το δεύτερο…

ΥΓ5 Για Ντεσπέιν, παγοδρόμιο και χορηγούς Ερασιτέχνη, μετά την Ξάνθη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Χρύσανθος Τσαλτίδης
Χρύσανθος Τσαλτίδης

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης ασκεί την δημοσιογραφία από τον… περασμένο αιώνα και το μακρινό 1995! Από την Αθλητική Μακ-Θρακ ξεκίνησε μία πορεία στον έντυπο τύπο (Metrosport, Arena Press, ΑΡΗΣ ΕΙΣΑΙ), στα ραδιόφωνα (Metropolis 95,5, Alphanews, Αθλητικά Νέα, ARIS FM, LIBERO 107.4) και στην TV (TIME channel, ΑLPHA TV-Alpha Digital και TV100). Η θέση του διευθυντή επικοινωνίας της ΠΑΕ ΑΡΗΣ αποτέλεσε φροντιστήριο… εντός των τειχών και τα… blog (sport.gr, sdna.gr,sentragoal.gr και φυσικά gazzetta.gr) φροντιστήριο φιλάθλων-οπαδών! Πλέον ως γενικός διευθυντής του www.allaboutaris.gr, αλλά και του ενημερωτικού www.googlareis.gr, βγάζει τα μούτρα του… YOUTUBER στο ALLABOUTARIS TV και φιλοδοξεί να βγάλει τον καλύτερο του εαυτό στο κορυφαίο αθλητικό διαδικτυακό portal στην Ελλάδα, όπου πλέον θα BLOG-AΡH!