Όλη η Ευρώπη για Μήτρογλου!

Όλη η Ευρώπη για Μήτρογλου!

Gazzetta team
Όλη η Ευρώπη για Μήτρογλου!

bet365

Ο Kώστας Μήτρογλου υπογράφει σήμερα στη Φούλαμ και η μεταγραφή του έχει προκαλέσει θόρυβο σε όλη την Ευρώπη! Διαβάστε στo gazzetta.gr τις σχετικές αναφορές!

Ο Κώστας Μήτρογλου όλο αυτό το διάστημα που έβγαζε... μάτια με τον Ολυμπιακό σε Ελλάδα και Τσάμπιονς Λιγκ συνδέθηκε με αρκετές ομάδες. Το όνομά του «έπαιξε» στα μεταγραφικά ρεπορτάζ μεγάλων συλλόγων από πολλές χώρες, όπως η Λίβερπουλ, η Ντόρτμουντ και η Μπενφίκα. Και φυσικά, η μετακίνησή του στη Φούλαμ, η οποία μέσα στη μέρα αναμένεται να ανακοινωθεί, αφού περάσει από ιατρικές εξετάσεις, δεν άφησε κανέναν αδιάφορο!

Η πορτογαλική Record αναφέρει: «Η Φούλαμ πληρώνει 15 εκατομμύρια για το Μήτρογλου. Η Φούλαμ έφτασε σε συμφωνία με τον Ολυμπιακό για την απόκτηση του Κώστα Μήτρογλου», ενώ κάνει αναφορά και στο ενδιαφέρον της Μπενφίκα για τον «Μητρογκόλ», τον οποίο οι Πορτογάλοι είχαν την ευκαιρία να δουν και από κοντά στα ματς με τους «αετούς» για το Τσάμπιονς Λιγκ.

Το γερμανικό Kicker τονίζει: «Ο Μήτρογλου προσγειώνεται στη Φούλαμ. Λίγες μέρες πριν το τέλος της μεταγραφικής περιόδου η Φούλαμ προχωρά σε μια μεταγραφή που προκαλεί αίσθηση. Ο Κώστας Μήτρογλου υπογράφει μέχρι το 2017 στους Λονδρέζους». Το Sportal από την πλευρά του τονίζει μεταξύ άλλων: «Ο Κώστας Μήτρογλου του Ολυμπιακού Πειραιώς έχε εξελιχθεί σε έναν διεθνώς αναγνωρισμένο επιθετικό».

Η γαλλική Equipe τονίζει: «Η Φούλαμ πληρώνει για τον Μήτρογλου! Σύμφωνα με όλα τα αγγλικά μέσα, η Φούλαμ θα προσφέρει για τον Έλληνα επιθετικό Κώστα Μήτρογλου 15 εκατομμύρια ευρώ». Το ιταλικό Calciomercato αναφέρει: «Λείπουν μόνο οι ανακοινώσεις, αλλά ο Κώστας Μήτρογλου είναι ο νέος επιθετικός της Φούλαμ. Για τον 25χρονο Έλληνα οι Λονδρέζοι θα πληρώσουν σχεδόν 15 εκατομμύρια ευρώ».

Το πολωνικό onet γράφει: «Ο Κώστας Μήτρογλου βρίσκεται ένα βήμα πριν τη Φούλαμ. Ο Έλληνας στράικερ είναι πολύ κοντά στο να υπογράψει ένα συμβόλαιο με τη Φούλαμ». Οι αναφορές συνεχίζονται από το Βέλγιο μέχρι... τη Σιγκαπούρη!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα