Σοκ στον Εργοτέλη με Αναστασάκο!

Gazzetta team
Σοκ στον Εργοτέλη με Αναστασάκο!

bet365

Η σύγκρουση του Ηλία Αναστασάκου με τον Μπικέι στην αναμέτρηση του Εργοτέλη με τον Παναιτωλικό ήταν πιο σφοδρή από ότι φάνηκε, αφού ο επιθετικός των Κρητικών πρέπει να μείνει εκτός τουλάχιστον μέχρι το τέλος της σεζόν!

Ο Ηλίας Αναστασάκος έχει υποστεί θλάση στον εγκέφαλο, γεγονός που χρειάζεται πολύ προσεκτική αντιμετώπιση. Ο 35χρονος συγκρούστηκε με τον Μπικέι και έπεσε με ορμή στο έδαφος, με το τραύμα στο κεφάλι του να είναι σοβαρό, αφού μπορεί να δημιουργήσει από επιληπτικές κρίσεις μέχρι και κώμα!

Ο έμπειρος στράικερ πρέπει να μείνει εκτός δράσης τουλάχιστον για τρεις μήνες και παράλληλα να παρακολουθείται στενά. Από εκεί και πέρα, πρέπει να κάνει νέες εξετάσεις προκειμένου να διαπιστωθεί το ότι δεν έχει προκύψει ζημιά από το τραύμα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα