Βόμβα με Νάτχο ο ΠΑΟΚ!

Βόμβα με Νάτχο ο ΠΑΟΚ!

Gazzetta team
Βόμβα με Νάτχο ο ΠΑΟΚ!

bet365

Έτοιμος να ολοκληρώσει μία σημαντική μεταγραφή είναι ο ΠΑΟΚ. O Δικέφαλος του Βορρά έφερε στην Θεσσαλονίκη τον Ισραηλινό μέσο Μπίμπρας Νάτχο που έχει μείνει ελεύθερος από την Ρούμπιν Καζάν!

Το καλύτερο για το τέλος κράτησε ο ΠΑΟΚ ο οποίος έφερε στην Θεσσαλονίκη τον Ισραηλινό μέσο Μπίμπρας Νάτχο με στόχο να διαπραγματευτεί μαζί του και να τον ντύσει στα «ασπρόμαυρα».

Ο Νάτχο, ο οποίος από το 2010 αγωνιζόταν στην Ρωσία και την Ρούμπιν Καζάν, είναι ελεύθερος και βρίσκεται σε αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας. Ο ίδιος έχει προτάσεις από την Αγγλία όσο και από την Ιταλία, ενώ το όνομά του είχε ακουστεί και για τον Ολυμπιακό.

Ο ΠΑΟΚ όμως είναι αποφασισμένος να κάνει δικό του τον 26χρονο μέσο και για τον λόγο αυτό τον έχει φέρει στην Θεσσαλονίκη δείχνοντας ότι οι επαφές είναι σε αρκετά προχωρημένο επίπεδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα