«Όχι» για Μήτρογλου σε Φούλαμ

«Όχι» για Μήτρογλου σε Φούλαμ

Δημήτρης Τομαράς
«Όχι» για Μήτρογλου σε Φούλαμ

bet365

Αρνητική απάντηση στην Φούλαμ έδωσε σύμφωνα με πληροφορίες ο Ολυμπιακός σε πρόταση για τον Μήτρογλου, που ήταν ύψους 11 εκατ. ευρώ! Οι Άγγλοι θα επανέλθουν.

Οι ερυθρόλευκοι δεν έκαναν αποδεκτή προσφορά των Άγγλων για τον Κώστα Μήτρογλου που ήταν της τάξεως των 11 εκατ. ευρώ! Η Φούλαμ έχει εδώ και καιρό στο στόχαστρό της παίκτες του Ολυμπιακού, όπως οι Μήτρογλου και Μανωλάς και έτσι αποπειράθηκε να κάνει δικό της τον Έλληνα φορ.

Ωστόσο με βάση την πληροφόρηση που υπάρχει η πρότασή της δεν είχε το αναμενόμενο για εκείνη αποτέλεσμα. Με αυτήν του την κίνηση ο πρωταθλητής Ελλάδας αφενός μεν δείχνει το πόσο υπολογίζει τον διεθνή φορ και αφετέρου δε πως τον κοστολογεί ιδιαίτερα υψηλά.

Σύμφωνα μάλιστα με άλλες πηγές η Φούλαμ έχει διάθεση να φτάσει έως και τα 12 ή και τα 13 εκατ. ευρώ για τον παίκτη ενώ ο Μήτρογλου θα έπαιρνε από 2 έως 2,5 εκατ. ευρώ για κάθε χρόνο συμβολαίου. Θα πρέπει να υπενθυμιστεί πως οι νταμπλούχοι έχουν απορρίψει στο παρελθόν και αρκετές άλλες προτάσεις ομάδων για τον διεθνή στράικερ.

Ένα σχετικά πρόσφατο παράδειγμα από την Μεγάλη Βρετανία ήταν εκείνο της Γουέστ Χαμ, που προσπάθησε δύο φορές να αποκτήσει τον Μήτρογλου. Και όλα αυτά σε μία περίοδο που ο παίκτης επέστρεψε από σοβαρό τραυματισμό και δεν έχει βρει ακόμα τα κατάλληλα πατήματά του στο γήπεδο.

Οι «Κότατζερς» από την πλευρά τους φαίνεται να έχουν την πρόθεση να επανέλθουν για τον παίκτη τον Γενάρη με μία προσφορά 13 εκατ. ευρώ -όπως αναφέραμε παραπάνω- και ίσως και περισσότερο. Ας μην ξεχνάμε πως τον παρακολουθούν εντατικά εδώ και δύο χρόνια, έχοντας προμηθευτεί αρκετά DVD, τα οποία έχει... σκανάρει για τα καλά το τμήμα σκάουτινγκ.

Επιπλέον ανεπίσημα έχουν χτυπήσει και άλλες φορές την... πόρτα του ποδοσφαιριστή. Επίσης έχουν τσεκάρει τον Μήτρογλου και από κοντά. Το τι θα συμβεί βέβαια τελικώς θα κριθεί οριστικά τις επόμενες ώρες ή μέρες και ενώ η μεταγραφική περίοδος δεν έχει κλείσει ακόμα... Βέβαια στο πλάνο του Ολυμπιακού αλλά και του παίκτη υπάρχει η παραμονή του στο Λιμάνι τουλάχιστον μέχρι το καλοκαίρι.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα