Καμία επαφή για Αμπέιντ!

Καμία επαφή για Αμπέιντ!

Gazzetta team
Καμία επαφή για Αμπέιντ!

bet365

Στον Παναθηναϊκό διαψεύδουν δημοσιεύματα που θέλουν να έχουν ήδη αρχίσει επαφές με την Νιούκαστλ για επέκταση του δανεισμού του Αμπέιντ!

Από το «τριφύλλι» τόνιζαν ότι τα δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι έγινε προσέγγιση με την Αγγλική ομάδα για να επεκταθεί η συνεργασία με τον Αλγερινό ποδοσφαιριστή δεν έχουν σχέση με την πραγματικότητα!

Μάλιστα ξεκαθάριζαν ότι η αξιολόγηση τόσο για τον Αμπέιντ όσο και για άλλη παρόμοια περίπτωση θα γίνει είτε στο φινάλε της σεζόν, είτε λίγο πριν το τέλος της όταν θα υπάρχει και ολοκληρωμένη εικόνα για την παρουσία του κάθε παίκτη! Για τον λόγο αυτό παραπέμπουν και τα όσα είχε πει ο Νίκος Νταμπίζας στην πρόσφατη συνέντευξη τύπου που έδωσε!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα