Εργοτέλης - Παναιτωλικός 0 - 1

Εργοτέλης - Παναιτωλικός 0 - 1

bet365

Ο Παναιτωλικός συνεχίζοντας τις καλές εμφανίσεις του, με γκολ του Καμαρά έκανε το πρώτο διπλό του στο πρωτάθλημα κερδίζοντας 0-1 τον Εργοτέλη στο Παγκρήτιο!

Πως ξεκίνησαν

Κάτω από τα δοκάρια για τον Εργοτέλη βρέθηκε ο Αθανασίου, με τους Σαρρή, Μεχία μπροστά του και τους Τζανακάκη, Αζίζ στα άκρα. Μπουχαλάκης, Καρντόσο αγωνίστικαν στον άξονα, ενώ πίσω από τον Αναστασάκο βρέθηκαν οι Μπαντιμπανγκά, Ρομάνο και Χαντί.

Στην αντίπερα όχθη, ο Παναιτωλικός ξεκίνησε με τον Ράφαελ στην εστία, με τους Κούσα, Μπικέι στο κέντρο της άμυνας και τους Γκάλο, Ανον στα άκρα. Στον άξονα ήταν ο Τζούνιορ με τον Γοδόι και τον Σφακιανάκη πιο μπροστά σε ελεύθερο, οργανωτικό ρόλο. Στην κορυφή έπαιξε ο Καμαρά, με τους Μπακάκη, Θεοδωρίδη να τον πλαισιώνουν.

Ο Παναιτωλικός μπήκε πιο καλά στο παιχνίδι και κατάφερε να πάρει τον έλεγχο του κέντρου, με τους γηπεδούχους να παραχωρούν αρκετά μέτρα, καθώς ήθελαν να χτυπήσουν πιο πολύ στην κόντρα. Παρά την κατοχή, ο Παναιτωλικός δεν μπορούσε να απειλήσει, αφού ο Εργοτέλης είχε κλείσει τους διαδρόμους.

Μάλιστα, η πρώτη μεγάλη ευκαιρία ανήκει στους Κρητικούς, οι οποίοι στο 24΄ έφτασαν μία ανάσα από το να ανοίξουν το σκορ. Μετά από σέντρα του Μπαντιμπανγκά, ο Αναστασάκος νίκησε την αντίπαλη άμυνα στον αέρα και πήρε την κεφαλιά, με τον Ράφαελ, όμως, να πραγματοποιεί μία εντυπωσιακή απόκρουση στην γωνιά του.

Με το... ίδιο νόμισμα!

Ο Εργοτέλης ήταν αυτός που έπαιζε στην κόντρα, όμως ο Παναιτωλικός στην πρώτη του αντεπίθεση κατάφερε να σκοράρει! Ήταν το 43ο λεπτό όταν ο Γοδόι βρήκε πολύ όμορφα στον Καμαρά στην πλάτη της άμυνας των Κρητικών και φυσικά αυτός δεν μπορούσε να αφήσει την ευκαιρία να πει χαμένη. Έτσι, με δυνατό σουτ από πλάγια θέση, νίκησε τον Αθανασίου και κατάφερε να δώσει το προβάδισμα στην ομάδα του.

Στην επανάληψη ο Εργοτέλης ανέβασε στροφές, με τον Ουζουνίδη να παίζει πιο επιθετικά, αφού πέρασε τον Διαμαντάκο στην θέση του Μπουχαλάκη, γύρισε τον Χαντί στον άξονα και έψαξε το γκολ της ισοφάρισης. Έτσι, η εικόνα της αναμέτρησης άλλαξε προς το καλύτερο για τους γηπεδούχους, χωρίς όμως να... τρομάξουν ιδιαίτερα τον Παναιτωλικό.

Με εξαίρεση μία τεράστια ευκαιρία στο 75', όταν οι αμυντικοί του Παναιτωλικού σταμάτησαν στην γραμμή την προσπάθεια του Διαμαντάκου, ο Ράφαελ δεν ανησύχησε ιδιαίτερα. Αντίθετα, οι φιλοξενούμενοι θα μπορούσαν να κλειδώσουν από πιο νωρίς το τρίποντο, όμως ο Νταλμά στο 78' «κατάφερε» εξ επαφής να αστοχήσει, αφού αντί να σπρώξει την μπάλα στα δίχτυα, πήρε απλά ένα κόρνερ, στην μεγαλύτερη φάση του αγώνα!

Στα τελευταία λεπτά, όσο και να πίεσαν οι Κρητικοί, δεν κατάφεραν να πετύχουν κάποιο τέρμα και έτσι γνώρισαν μία ακόμα ήττα, η οποία τους βάζει σε μεγάλους μπελάδες! Από την άλλη, ο Παναιτωλικός έπιασε τον Πανθρακικό και μείωσε στους 6 βαθμούς από τον Αστέρα και τα πλέι οφ!

Εργοτέλης (Μαρίνος Ουζουνίδης): Αθανασίου, Τζανακάκης, Αζίζ, Σαρρής, Μεχία, Καρντόσο, Μπουχαλάκης (46’ Διαμαντάκος), Μπαντιμπανγκά, Ρομάνο, Χαντί (71’ Κούμπικ), Αναστασάκος (84’ Βερπακόφσκις).

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Ράφαελ, Γκάλο, Άνεν, Κούσας, Μπικέι, Γοδόι, Ζούνιορ, Μπακάκης (82’ Κουτρομάνος), Θεωδορίδης (77’ Νταλμά), Καμαρά (86’ Μπούντιμιρ), Σφακιανάκης.

MVP. Καμαρά. Πέτυχε το 7ο γκολ του στην σεζόν, οδήγησε σε ακόμα ένα τρίποντο τον Παναιτωλικό και είναι ο κορυφαίος, όχι μόνο του αγώνα, αλλά και γενικά ο πιο φορμαρισμένος παίκτης των «καναρινιών».

Στο ύψος του. Άνεν. Στην πρώτη του συμμετοχή έδειξε πάρα πολύ καλά στοιχεία, τόσο αμυντικά, όσο και επιθετικά. Πάρα πολύ καλός παίκτης, που μπορεί να κάνει την διαφορά.

Αδύναμος κρίκος. Οι τρεις που έπαιξαν στον άξονα του Εργοτέλη, Μπουχαλάκης, Καρντόσο και Χάντι. Δε βοήθησαν καθόλου, πολύ κακό παιχνίδι, εκεί κρίθηκε η αναμέτρηση. Δούλεψαν ουσιαστικά για τον Σφακιανάκη, ο οποίος επίσης δε βρέθηκε σε καλή μέρα, αλλά κατάφεραν να μην το εκμεταλλευτούν, αλλά να το καλύψουν.

Γκάφα. Ανήκει στον Ουζουνίδη, που κράτησε τον Διαμαντάκο στον πάγκο. Είναι από τους πιο ποιοτικούς παίκτες του Εργοτέλη, έπρεπε να έχει ξεκινήσει από την αρχή, φάνηκε κιόλας από το πόσο βελτιώθηκε η εικόνα των Κρητικών μετά την είσοδό του.

Το στραγάλι. Καλή διαιτησία από τον κ. Κομίνη και τους βοηθούς του, με μοναδικό λάθος μία κάρτα στον Ρομάνο σε φάουλ που είχε κερδίσει ο ίδιος. Μάλλον νόμιζε πως ο μέσος του Εργοτέλη χτύπησε πέφτοντας τον αντίπαλό του, κάτι που όμως, δεν ισχύει.

Το ταμείο του gazzetta: Το πρώτο του τρίποντο μακριά από το Αγρίνιο πήρε ο Παναιτωλικός, που συνέχισε την πολύ καλή του πορεία στην σεζόν και δείχνει πως, όχι μόνο δε κινδυνεύει, αλλά ίσως κυνηγήσει και το θαύμα της συμμετοχής στα πλέι οφ. Από την άλλη, ο κατήφορος του Εργοτέλη συνεχίζεται, με τους Κρητικούς να έχουν τελευταία τους νίκη τον Νοέμβριο και να βυθίζονται διαρκώς στην βαθμολογία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα