Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 0-0

Αστέρας Τρίπολης - ΟΦΗ 0-0

bet365

Σε ένα ματς χωρίς... συγκινήσεις Αστέρας και ΟΦΗ δεν βρήκαν δίχτυα στην Τρίπολη και έμειναν στο 0-0!

Πως ξεκίνησαν

Κάτω από τα δοκάρια για τον γηπεδούχο Αστέρα ήταν ο Μπαντής, με τους Σανκαρέ, Γκοϊάν μπροστά του, τον Λούι δεξιά και τον Κοντοέ αριστερά. Την τριάδα στον άξονα αποτέλεσαν οι Μουνάφο, Εντό και Ουσέρο, ενώ τον Μπαράλες πλαισίωσαν στην επίθεση οι Ντε Μπλάσις και Καράσκο.

Στην αντίπερα όχθη, ο Οφη ξεκίνησε με τον Φερνάντες, τους Τριποτσέρη, Ζόρο μπροστά του και Μπούρμπο, Μιλιάζες στα άκρα. Στον άξονα ήταν ο Κάλαϊτζιτς με τον Μακρή, στα άκρα αγωνίσθηκαν οι Ζε Εντουάρντο και Λαμπρόπουλος, ενώ δίπλα από τον Παπάζογλου βρέθηκε ο Περογαμβράκης.

Ο αγωνιστικός χώρος ήταν αρκετά βαρύς, καθώς έβρεχε όλη την ημέρα στην Τρίπολη και αυτό έκανε πολύ δύσκολο το έργο των παικτών των δύο ομάδων από τα πρώτα λεπτά. Ο Αστέρας ήταν αυτός που μπήκε πιο καλά στο ματς, αφού είχε την κατοχή και έψαχνε ένα γρήγορο τέρμα που θα ξεκλείδωνε την άμυνα των Κρητικών.

Από την μεριά του ο ΟΦΗ, κοιτούσε πιο πολύ να εκμεταλλευτεί το βαρύ τερέν, να αμυνθεί και να κρατήσει το μηδέν στα μετόπισθεν. Μάλιστα, κατάφερε να το κάνει αρκετά επιτυχημένα, αφού δεν άφησε κενούς διαδρόμους στους Αρκάδες, που τα βρήκαν σκούρα και δε μπορούσαν να φτάσουν με αξιώσεις μπροστά από τον Φερνάντες. Όμως, ακόμα και όσες φορές κατάφεραν οι γηπεδούχοι να δημιουργήσουν ρήγματα στην άμυνα των Κρητικών, βρήκαν απέναντί τους τον πολύ φορμαρισμένο Πορτογάλο τερματοφύλακα που καθάρισε για την ομάδα του με μερικές πολύ καλές αποκρούσεις.

Στην επανάληψη, ο ΟΦΗ ανέβασε λίγο την απόδοσή του, αφού είδε πως μπορούσε να διεκδικήσει κάτι περισσότερο από το παιχνίδι. Ο Αστέρας, βέβαια, συνέχιζε να έχει τον έλεγχο, όμως οι Κρητικοί βγήκαν αρκετές φορές στην κόντρα, χωρίς όμως αποτέλεσμα. Έτσι, το παιχνίδι άνοιξε, με τους Αρκάδες να φτάνουν και αυτοί πιο εύκολα στην αντίπαλη περιοχή, αλλά να μην μπορούν με τίποτα να νικήσουν τον εκπληκτικό Φερνάντες, ο οποίος τελικά κράτησε όρθια την ομάδα του, η οποία έφυγε με ένα πολύτιμο βαθμό από την Τρίπολη.

Αστέρας Τρίπολης: Μπαντής, Λούι (83’ Κάφα), Κοντοές, Σανκαρέ, Γκοϊάν, Ουσέρο, Εντό, Μουνάφο (62’ Χουάνμα), Μπαράλες, Ντε Μπλάσις, Καράσκο

ΟΦΗ: Φερνάντεζ, Μπούρμπος, Μιλιάζες, Ζόρο, Τριποτσέρης, Κάλαϊτζιτς, Ζε Εντουάρντο, Λαμπρόπουλος (68’ Στάθης), Παπάζογλου (90’ Ροβίθης), Μακρής, Περογαμβράκης (85’ Μπανούσης)

MVP Φερνάντες. Έδειξε πως είναι τερματοφύλακας επιπέδου, κατάφερε να κρατήσει το μηδέν πραγματοποιώντας τρομερές επεμβάσεις και χάρισε στην ομάδα του ένα πολύτιμο εκτός έδρας βαθμό.

Στο ύψος του. Πάρα πολύ καλό ματς από τον Καράσκο, που ήταν πολύ κινητικός, δημιούργησε φάσεις και θα είχε σκοράρει αν δεν είχε απέναντί του τον κορυφαίο της αναμέτρησης Φερνάντες, που έπιασε τα... άπιαστα!

Αδύναμος Κρίκος. Στην κατηγορία αυτή θα μπει ο Ντε Μπλάσις, όχι γιατί ήταν κακός, αλλά γιατί δεν πρόσφερε τα αναμενόμενα. Είναι ο κινητήριος μοχλός του Αστέρα φέτος, σήμερα όμως δε φάνηκε και αυτό κόστισε πολύ στους Αρκάδες.

Το στραγάλι. Κανένα πρόβλημα από την διαιτησία του Παπαπέτρου και των βοηθών του, σε ένα εύκολο παιχνίδι χωρίς δύσκολες φάσεις. Πέρασαν... απαρατήρητοι, όπως θα έπρεπε να γίνεται πάντα.

Το ταμείο του gazzetta. Ο ΟΦΗ συνεχίζει να δείχνει πολύ βελτιωμένος, μετά την νίκη επί του Πλατανιά, σε ακόμα ένα εκτός έδρας ματς δεν ηττήθηκε και σιγά σιγά ανεβαίνει στην βαθμολογία. Από την άλλη, ο Αστέρας προβλημάτισε με την εικόνα του, όμως δεν φοβάται ιδιαίτερα για τα πλέι οφ, αφού έχει ένα... μαξιλαράκι 6 βαθμών από τον 6ο Πανθρακικό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα