Πανθρακικός - Πανιώνιος 4-1

Gazzetta team
Πανθρακικός - Πανιώνιος 4-1

bet365

Ο Άκης Μάντζιος δεν... χαρίστηκε στην ομάδα της καρδιάς του και ο Πανθρακικός «διέλυσε» με 4-1 τον Πανιώνιο στην Κομοτηνή!

Η Κομοτηνή αποτελεί το... κάστρο του, ο Πανθρακικός διέλυσε 4-1 τον Πανιώνιο, πέτυχε την 8η φετινή του εντός έδρας νίκη και πλέον... ονειρεύεται Ευρώπη. Γκολάρες από τους Θρακιώτες που έκαναν ό,τι ήθελαν τους Νεοσμυρνιώτες.

Πίεση με το... καλήμερα και γκολ

Επιστροφή στις νίκες αναζητούσε ο Πανθρακικός, μπήκε δυνατά στο ματς και με το... καλημέρα έβαλε τον Πανιώνιο στα καρέ του. Μπορεί να έλειπε ο MVP της φετινής του πορείας, ωστόσο οι γηπεδούχοι είχαν καλή κυκλοφορία, πίεσαν στον άξονα και έφεραν σε δύσκολη θέση τους «κυανέρυθρους». Μάλιστα, στο πρώτο δεκάλεπτο είχε δυο καλές φάσεις, αλλά στο 4' ο Μακρυδημήτρης και στο 6' ο Ντιόγκο δεν κατάφεραν να βρουν στόχο. Οι γηπεδούχοι είχαν τον απόλυτο έλεγχο, ο Ρομέου ήταν εξαιρετικός και στο 14' έχασε ακόμα μια καλή ευκαιρία να σκοράρει. Ωστόσο, αυτό δεν άργησε να συμβεί και στο 16' ήρθε το γκολ για τον Πανθρακικό. Κόρνερ του Μπαϊκαρά απο αριστερά η μπάλα πέρασε στο δεύτερο δοκάρι και ο Ιγκόρ με καρφωτή κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Ο Πανιώνιος αδυνατούσε να αντιδράσει, ενώ οι Θρακιώτες στο 18' βρέθηκαν μια ανάσα από ένα ακόμα τέρμα, αλλά το σουτ του Τζάνη δεν βρήκε στόχο, ενώ ίδιο σκηνικό επαναλήφθηκε και στο 20', με τον τελευταίο να αστοχεί.

Πλήρωσε τις χαμένες ευκαιρίες

Ο Πανθρακικός έχανε ευκαιρίες και το... πλήρωσε. Ο Πανιώνιος στην πρώτη... υποψία φάσης πέτυχε γκολ. Στο 27' ο Ντούνης με σουτάρα δεν άφησε περιθώρια αντίδρασης στον Σέρεμετ. Οι γηπεδούχοι απάντησαν άμεσα, αλλά το σουτ του Ιγκορ στο 28' πέρασε άουτ. Ο ρυθμός έπεσε, ο Πανιώνιος πήρε μέτρα και μετά το 35' άρχισε να πατά και στην περιοχή των γηπεδούχων. Ο Πανθρακικός είδε τον Μπαϊκαρά να αποχωρεί λόγω τραυματισμού, αλλά ο Χασομέρης που πήρε τη θέση του έδωσε ώθηση. Μάλιστα, στο 38' το ανάποδο ψαλίδι βρήκε το δοκάρι του Ανέστη. Οι Θρακιώτες πίεσαν για το γκολ, αλλά Ιγκόρ και Έμπουε στο 40' δεν βρήκαν στόχο.

Πάρτι με γκολάρες!

Ο Πανθρακικός δεν άφησε το πόδι από το γκάζι, μπήκε δυνατά και στο 54' ο Ιγκορ βρέθηκε πολύ κοντά στο γκολ, αλλά ο Ανέστης έσωσε τον Πανιώνιο. Οι Νεοσμυρνιώτες αδυνατούσαν να αντιδράσουν και στο 59' ήρθε η δικαίωση για τον Πανθρακικό. Ο Παπαγεωργίου έκανε τη σέντρα απο δεξιά, ο Ρομέου έπιασε την κεφαλιά, βρήκε στο δοκάρι και στην επαναφορά με προβολή πέτυχε το 2-1. Το γκολ έδωσε μεγαλύτερη ώθηση στους γηπεδούχους, ο Πανιώνιος ήταν κομμένος στη μέση, η παρουσία του Λάζνικ (πήρε τη θέση του Κολοβού) δεν βοήθησε και οι γηπεδούχοι έβγαιναν διαρκώς στην επίθεση. Ετσι, στο 63' ο Χασομέρης με πολύ ωραίο σουτ άφησε άγαλμα τον Ανέστη για το 3-1. Το πάρτι είχε και συνέχεια και γκολ... copy paste. Στο 68' ο Τζάνης με σουτάρα από 20 μέτρα έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και τον Ανέστη να κοιτάζει όρθιος την κατάληξη!

Κάπου εκεί το ματς τελείωσε, ο ρυθμός έπεσε, ο Πανθρακικός «έκατσε» στην τεσσάρα, ενώ ο Πανιώνιος δεν μπορούσε να κάνει φάση! Ο Ρομέου είχε ακόμα ένα καλό σουτ, αλλά τίποτα δεν άλλαξε... Ο Πανθρακικός πέτυχε την 8η φετινή εντός έδρας νίκη, μείωσε στους έξι από την πεντάδα και... ονειρεύεται!

Μan of the Match: Εξαιρετικός ο Ρομέου, κάλυψε το κενό του καλύτερου παίκτη της ομάδας, του Κάσες και βοήθησε τα μέγιστα για την 8η φετινή εντός έδρας νίκη. Πέτυχε γκολ, είχε εξαιρετική παρουσία, άνοιξε διαδρόμους, μοίρασε και ο Πανθρακικός βρήκε στο πρόσωπό του τον ηγέτη για τη νίκη κόντρα στον Πανιώνιο.

Στο ύψος του: Ο Ιγκόρ συνεχίζει να βρίσκει δίχτυα και να βοηθά τον Πανθρακικό να φτάνει στις νίκες. Ακόμα ένα τέρμα, το 9ο φετινό για τον Βραζιλιάνο, ο οποίος έκανε άνω - κάτω την άμυνα του Πανιωνίου. Πολύ καλή παρουσία του Χασομέρη, ο οποίος πήρε τη θέση του τραυματία Μπαϊκαρά στο 32' και κατάφερε αμέσως να δώσει ώθηση. Γκολ, δοκάρι, ευκαιρίες στο καλύτερο φετινό του ματς.

Αδύναμος κρίκος: Η άμυνα του Πανιωνίου και ο... Ανέστης. Οι «κυανέρυθροι» έκαναν από τα χειρότερα φετινά ματς, με πολλά κενά στα μετόπισθεν, τρύπα στον άξονα και καθόλου καθαρό μυαλό! Τέσσερα γκολ, πολλές ευκαιρίες μπροστά από την εστία τους και τον Ανέστη να... κοιτάζει τα δυο τελευταία, αν και δεν φέρει μεγάλη ευθύνη.

Το στραγάλι: Χωρίς προβλήματα η διαιτησία του Κάκου, ο οποίος άλλωστε δεν είχε και τις φάσεις που θα προκαλούσαν πρόβλημα. Μοίρασε τέσσερις κίτρινες κάρτες για σκληρό παιχνίδι.

Το ταμείο του Gazzetta.gr: Η έδρα αποτελεί το μεγάλο «όπλο» του Πανθρακικού, έφτασε τις 8 νίκες εντός και μόνο από Ολυμπιακό, ΠΑΟΚ έχει ηττηθεί. Τι και αν δεν έπαιζε ο Κάσες, ο Μάντζιος είχε εξαιρετικά στημένη την ομάδα του, ταχύτητα στον άξονα , σουτ και πολλές ευκαιρίες! Ο Πανθρακικός έφτασε στους έξι από την πεντάδα και... ελπίζει!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα