Δικαιώθηκε ο Άρης

Δικαιώθηκε ο Άρης

Gazzetta team
Δικαιώθηκε ο Άρης

bet365

Tο Διοικητικό Δικαστήριο έκανε δεκτή την προσφυγή του Άρη, που πήρε τη φορολογική ενημερότητα και περιμένει την έκδοση των δελτίων των νέων ποδοσφαιριστών.

Παρά την παρέμβαση του Δημοσίου κατά της ΠΑΕ στη εκδίκαση της υπόθεσης υπάρχουν ελπίδες στον Άρη για την έκδοση των δελτίων. Tο Διοικητικό Δικαστήριο έκανε δεκτή την προσφυγή του Άρη και άναψε... πράσινο φως για την αίτηση προσωρινής διαταγής.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Allaboutaris.com, oι ιθύνοντες του ΑΡΗ επιβεβαιώνουν ότι πλέον η ΦΑΕ είναι στην διαδικασία έκδοσης της προσωρινής φορολογικής ενημερότητας (ήδη διαβεβαίωσε προφορικά τον κ. Κωτσιόπουλο που βρίσκεται εκεί για λογαριασμό της ΠΑΕ).
Πλέον η φορολογική ενημερώτητα θα σταλεί στην ΕΠΟ, κι αν συμβεί αυτό τότε θα εκδοθούν τα δελτία των νέων παικτών (Μπουγαΐδης, Βλάχος, Κουσίδης, Καμινιώτης, Γουναρίδης, Μπακασέτας) από την ΕΠΟ και θα αποκτήσουν δικαίωμα συμμετοχής στον εκτός έδρας αγώνα της Κυριακής με τον Λεβαδειακό.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα