Έγινε το μπαμ με Βούκσεβιτς!

Φώτης Καρακούσης
Έγινε το μπαμ με Βούκσεβιτς!

bet365

Η μεγάλη μεταγραφή είναι γεγονός για τον Λεβαδειακό, με τους Βοιωτούς να ανακοινώνουν την απόκτηση του Σίμον Βούκσεβιτς.

Η... βόμβα που ήταν έτοιμη στην Λιβαδειά, τελικά εξερράγη σήμερα Πέμπτη, με τους Βοιωτούς να ανακοινώνουν την απόκτηση του 27χρονου Μαυροβούνιου μεσοεπιθετικού Σίμον Βούκσεβιτς. Πρόκειται για έναν παίκτη με μεγάλη καριέρα, καθώς έχει αγωνιστεί σε Παρτιζάν, Σατούρν, Σπόρτινγκ Λισσαβόνας, Μπλάκμπερν και Βοϊβοντίνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση έχει ως εξής: «Η ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ συνεχίζοντας τις μεταγραφές της, απέκτησε και τον Διεθνή με το Μαυροβούνιο Simon Vukcevic.

Μετά από διαπραγματεύσεις αρκετών ημερών και αφού ξεπεράστηκε η οικονομική διαφορά που υπήρχε με την VOJVODINA, ομάδα όπου ανήκε ο παίκτης, σήμερα βρέθηκε στα γραφεία της ΠΑΕ ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ και υπέγραψε συμβόλαιο συνεργασίας με την ομάδα μας.

Ο Vukcevic είναι μεσοεπιθετικός παίκτης και μετά τις PARTIZAN – SATURN – SPORTING LISBON – BLACKBERN ROVERS και VOJVODINA, ομάδες στις οποίες αγωνίστηκε κατά το παρελθόν, από σήμερα θα φοράει την φανέλα του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα