Αθανασιάδης: «Να πανηγυρίσουμε το Κύπελλο» (vid)

Αθανασιάδης: «Να πανηγυρίσουμε το Κύπελλο» (vid)

Gazzetta team
Αθανασιάδης: «Να πανηγυρίσουμε το Κύπελλο» (vid)

bet365

Ο Στέφανος Αθανασιάδης μίλησε για την μεγάλη νίκη επί του Ηρακλή και δεν έκρυψε την επιθυμία του ο ΠΑΟΚ να φτάσει στον τελικό του Κυπέλλου!

Ο επιθετικός του δικεφάλου μίλησε στο ΠΑΟΚ TV μετά την αναμέτρηση με τον Γηραιό. «Πετύχαμε μια σημαντική νίκη, τη θέλαμε όλοι αυτή την πρόκριση. Αν και μείναμε πίσω στο σκορ καταφέραμε να γυρίσουμε το παιχνίδι και να πετύχουμε μια εύκολη νίκη, όπως αποδείχθηκε στο τέλος», είπε αρχικά ο Κλάους. Όσον αφορά το γκολ που πέτυχε, τόνισε: «Σίγουρα αυτό που ψάχνει ο επιθετικός είναι το γκολ, παίρνει ψυχολογία από αυτό και πιστεύω ότι θα έχω μια καλή συνέχεια και στο μέλλον».

Για τη συνέχεια τω υποχρεώσεων υποστήριξε: «Είναι άλλο το πρωτάθλημα και άλλο το Κύπελλο. Θα είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι. Έχουμε μπροστά μας παιχνίδια του Πρωταθλήματος πολύ σημαντικά και όταν φτάσουμε σε εκείνη την εβδομάδα θα σκεφτούμε ανάλογα και θα δουλέψουμε για να πετύχουμε το στόχο που είναι να περάσουμε στην επόμενη φάση».

Σχετικά με το στόχο του Κυπέλλου, υποστήριξε: «Να πανηγυρίσουμε το Κύπελλο. Την κατάκτηση του Κυπέλλου. Το θέλουμε και ο κόσμος και εμείς. Τα τελευταία δύο χρόνια έχουμε μείνει πίσω, στα ημιτελικά, μακάρι φέτος να καταφέρουμε να φτάσουμε στον τελικό».

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα