Δεν τους είχε προειδοποιήσει η Ξάνθη!

Νίκος Μαρούδας
Δεν τους είχε προειδοποιήσει η Ξάνθη!

bet365

Καμία προειδοποίηση δεν είχε γίνει στους δύο ποδοσφαιριστές της Ξάνθης πριν την φωτογραφία με τον Πράνιτς η οποία τους στοίχισε τη θέση τους στην ομάδα. Δεν είναι Παναθηναϊκός ο ένας!

Ο πρόεδρος της Ξάνθης, το πρωί της Τετάρτης, μίλησε για την απόφαση της ομάδας του να διώξει από τις ακαδημίες της τους Στέλιο Λάσπατζη και Γιάννη Παρασκευά επειδή έβγαλαν μια φωτογραφία με τον Ντάνιελ Πράνιτς. Μάλιστα, ο Πιαλόγλου υποστήριξε πως δεν ήταν η φωτογραφία ο λόγος που πάρθηκε αυτή απόφαση, αλλά το γεγονός πως οι δύο ποδοσφαιριστές δεν συμμορφώθηκαν στην προειδοποίηση που τους είχε γίνει για την συμπεριφορά τους στα social media και όσα ανέβαζαν για τον Παναθηναϊκό...

Ωστόσο, σύμφωνα με πληροφορίες τίποτα από αυτά δεν ισχύει! Δεν είχε γίνει καμία προειδοποίηση στα δύο παιδιά συγκεκριμένα, όπως είπε ο Άρης Πιαλόγλου, αλλά το μόνο που είχε συμβεί ήταν πως είχαν γίνει συστάσεις σε όλα τα τμήματα των ακαδημιών για τον τρόπο που διαχειρίζονται όλα τα παιδιά τα social media.

Εκτός αυτού όμως, ο πρόεδρος της Ξάνθης, υποστήριξε πως ήταν γνωστό εδώ και δύο χρόνια πως και οι δύο ήταν Παναθηναϊκοί.. Ο Λάσπατζης το παραδέχτηκε και δεν θα έλεγε όχι στο ενδεχόμενο να βρεθεί στο Κορωπί ώστε να πραγματοποιήσει ένα παιδικό του όνειρο, αν τελικά τα σενάρια που υπάρχουν ότι το «τριφύλλι» κοιτάζει την περίπτωσή τους, γίνουν επίσημο ενδιαφέρον, δεν ισχύει όμως και με τον Γιάννη Παρασκευά.

Ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, δεν είναι οπαδός του Παναθηναϊκού, ενώ δεν σκέφτεται καν το ενδεχόμενο να βρεθεί στους «πράσινους» σε περίπτωση που υπάρξει ενδιαφέρον. Τέλος, δεν πρέπει να θεωρείται απίθανο να επιστρέψει στη Ξάνθη, μετά το 48ωρο που έδωσε η διοίκηση της ομάδας στα δύο παιδιά αν το θέλουν πραγματικά να γυρίσουν, κάτι που αποκλείεται αν γίνει με τον Στέλιο Λάσπατζη, ο οποίος από το πρωί της Τετάρτης έχει το δελτίο στα χέρια του και ψάχνει νέα ομάδα για να συνεχίσει να παίζει ποδόσφαιρο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα