Η απάντηση των Xanthi Fans!

Η απάντηση των Xanthi Fans!

bet365

Την δική τους απάντηση έδωσαν οι Xanthi Fans, στις δηλώσεις του Στέλιου Λάσπαντζη, με μία αρκετά επιθετική ανακοίνωση!

Νέα ανακοίνωση εξέδωσαν οι Xanthi Fans, μέσα από την οποία απάντησαν στα όσα δήλωσε στο gazzetta.gr ο Στέλιος Λάσπατζης, για το γνωστό θέμα με την φωτογραφία του με τον Πράνιτς. Οι Ακρίτες κατηγορούν τον νεαρό πως είναι οπαδός του Παναθηναϊκού και πως γι' αυτό έβγαλε την φωτογραφία και όχι όπως δηλώνει ο ίδιος, επειδή ήταν ο συγκεκριμένος παίκτης.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Εμείς έστω και μεμονωμένα ήμασταν εκεί…
Εσύ στους αγώνες της αντρικής ομάδας που ήσουν?
Στελάκο!!!
Καλά τα είπες στην συνέντευξη , αλλά δεν ανέφερες τίποτα για το ‘’Chrysoupoli Club gate 13’’ ή για το ‘’δύναμη σου οι οπαδοί σου Θ13’’ ή για το ‘’paomou.gr’’ , ούτε για την σημαία που κρατούσες της συγκεκριμένης ομάδας αλλά ούτε καν για τις διάφορες εκδηλώσεις αγάπης στο διαδίκτυο μετά από κάθε της επιτυχία.
Τώρα καταλαβαίνουν όλοι πως η φωτογραφία δεν βγήκε τυχαία γιατί είναι ένας διεθνής παίχτης αλλά γιατί είναι παίχτης συγκεκριμένης ομάδας της οποίας είσαι οπαδός.
Αλήθεια στον τελευταίο αγώνα του Α’ γύρου πως πανηγύρισες την νίκη της ομάδας σου?
Κρίμα γιατί πήρες στο λαιμό σου και το άλλο το παλικάρι. Μακάρι εκείνος να επιστρέψει.
Τέλος, πολύ ασχοληθήκαμε. Σε κάναμε και γνωστό σε όλη την Ελλάδα.

ΥΓ)Τονίζουμε και πάλι πως σκοπός μας δεν ήταν η τιμωρία τους, γι’ αυτό και δεν γράψαμε τίποτα από τα παραπάνω τις προηγούμενες μέρες και απλά μιλούσαμε για σεβασμό προς την ομάδα.

ΥΓ.1)Την ίδια αντίδραση θα είχαμε αν συμπεριφερόσουν με τον ίδιο τρόπο για οποιαδήποτε ομάδα.

Διευκρίνιση.
Επειδή πολλά ακούστηκαν και γράφτηκαν με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές της ομάδας των Κ-20, θέλουμε να τονίσουμε τα εξής:
Η ανακοίνωση μας δεν έχει σκοπό την τρομοκράτηση και ούτε την οποιαδήποτε τιμωρία των παιχτών. Αναγνωρίζουμε το νεαρό της ηλικίας τους καθώς επίσης ότι δεν έχουν δημιουργήσει το παραμικρό πρόβλημα το διάστημα που είναι στην ομάδα και ότι ο ένας μάλιστα είναι και αρχηγός της.
Απλά πρέπει όλοι μας (διοίκηση, προπονητές, ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι) να καταλάβουμε πως η ΞΑΝΘΗ είναι ΜΕΓΑΛΗ ομάδα και αξίζει τον σεβασμό και την αγάπη μας.

Να προσέχουμε καλύτερα.
Καλό θα είναι να προσέχουν οι νεαροί παίκτες της Κ-20 και των ακαδημιών, να μάθουν οτι ανήκουν σε μια μεγάλη ομάδα την Ξ Α Ν Θ Η και είναι τιμή τους αυτό και θα πρέπει να το σέβονται.

Οι προπονητές τους και οι διοικούντες καλό θα είναι να τους το μάθουν αν δεν το έχουν καταλάβει ακόμη».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα