Τέλος ο Τσιώλης από ΠΑΣ!

Θοδωρής Βασίλης
Τέλος ο Τσιώλης από ΠΑΣ!

bet365

Παρελθόν από την τεχνική ηγεσία του ΠΑΣ Γιάννινα αποτελεί από την Τετάρτη ο Σάκης Τσιώλης. Ο Έλληνας τεχνικός έθεσε την παραίτησή του στον πρόεδρο των Ηπειρωτών Γιώργο Χριστοβασίλη, μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν οι δύο πλευρές.

Παρελθόν θα αποτελέσει εντός της ημέρας ο Σάκης Τσιώλης από τον πάγκο του ΠΑΣ. Ο Έλληνας τεχνικός μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο της ομάδας, Γιώργο Χριστοβασίλη του ανακοίνωσε ότι παραιτείται από την τεχνεική ηγεσία του συλλόγου. Από την πλευρά της η ΠΑΕ δεν έχει τοποθετηθεί ακόμη, κάτι που αναμένεται να κάνει τις επόμενες ώρες με επίσημη ανακοίνωση και δεν αποκλείεται να αναφέρει και τους λόγους της αποχώρησης του Καρδιτσιώτη τεχνικού.

Ο Σάκης Τσιώλης έκανε ντεμπούτο στο πάγκο του ΠΑΣ Γιάννινα στο εντός έδρας παιχνίδι με τον ΟΦΗ και σε δέκα παιχνίδια που πρόλαβε να κοουτσάρει την ομάδα μέτρησε τρεις νίκες και επτά ήττες. Ήδη κάποιθες φήμες ήθελαν τον Γιάννη Χριστόπουλο ως πιθανό αντικαταστάτη, κάτι όμως που διαψεύδεται κατηγορηματικά από τους ανθρώπους του ΠΑΣ κάνοντας λόγο για τον όχι και τόσο καλό τρόπο που αποχώρησε από τον σύλλογο το καλοκαίρι.

Πάντως, η προπόνηση της Τετάρτης στο Πανηπειρωτικό πραγματοποιήθηκε κανονικά υπό την παρουσία του Σάκη Τσιώλη ο οποίος στη συνέχεια θα έχει νέα επικοινωνία με τον πρόεδρο της ομάδας και στη συνέχεια θα υπάρξουν και οι επίσημες ανακοινώσεις για την αποχώρησή του.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα