Γουέστ Χαμ - Μαν. Σίτι 0-3

Gazzetta team
Γουέστ Χαμ - Μαν. Σίτι 0-3

bet365

Η Σίτι έκανε πλάκα και στον επαναληπτικό του 6-0, επικράτησε 3-0 στο Λονδίνο της Γουέστ Χαμ και προκρίηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ!

Η εξάρα στο πρώτο ματς δεν εμπόδισε τη Σίτι να κάνει ακόμα ένα πάρτι, αυτή τη φορά στο Λονδίνο! Στον δεύτερο ημιτελικό διέλυσε τη Γουέστ Χαμ με 3-0 και με συνολικό σκορ 9-0 βρέθηκε στον τελικό του Λιγκ Καπ, κάτι που είχε να πετύχει 38 χρόνια. Μάλιστα, το βράδυ της Τετάρτης θα γνωρίζει και τον αντίπαλο, Γιουνάιτεντ ή Σάντερλαντ. Στα αξιοσημείωτα, η επιστροφή στο βασικό σχήμα του Κάρολ, αλλά και το ντεμπούτο με ασίστ του νεαρού Μάρκος Λόπες.

Μόλις στο 3' η Σίτι άνοιξε το σκορ, αφού στην ασίστ του Λόπες, ο Νεγρέδο με κεφαλιά πέτυχε το 1-0. Η Γουέστ Χαμ απείλησε και στο 8' ο Νόλαν βρήκε δίχτυα, αλλά το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. Η Μάντσεστερ είχε τον απόλυτο έλεγχο και στο 24' ο Αγουέρο σκόραρε σε δεύτερο διαδοχικό ματς κάνοντας το 2-0, με τον Λόπες να κάνει την αρχή και να πασάρει στον Αργεντίνο. Το 3-0 διαμόρφωσε ο Νεγρέδο στο 59', αφού με το πείσμα του πέρασε του Τζόνσον, Τέιλορ και με ιδανικό πλασέ πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα.

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

 

PREMIER LEAGUE Τελευταία Νέα