Οι σκέψεις Μίτσελ για Αστέρα

Οι σκέψεις Μίτσελ για Αστέρα

Δημήτρης Τομαράς
Οι σκέψεις Μίτσελ για Αστέρα

bet365

Ο Μίτσελ θα κάνει αρκετές αλλαγές στο βασικό σχήμα του Ολυμπιακού για την ρεβάνς με τον Αστέρα Τρίπολης στο Κύπελλο. Ποιο είναι το πιθανό πλάνο του.

Σύμφωνα με τις σκέψεις και τις δοκιμές του Ισπανού προπονητή ο Μέγιερι θα είναι κάτω από τα δοκάρια, δεξί μπακ θα παίξει ο Σαλίνο, στο κέντρο της άμυνας θα είναι οι Παπαδόπουλος και Παπάζογλου, αριστερά Χολέμπας, στον άξονα οι Ντινγκά και Μασάντο, επιτελικός χαφ Τσόρι, στα δύο άκρα οι Φουστέρ και Βάις και στην κορυφή ο Μήτρογλου. Πιθανότητες για την ενδεκάδα έχουν και οι Μπονγκ, Ιμπαγάσα, Πελέ και Σέποβιτς.

Ειδικά ο Αργεντινός είναι ένας ισχυρός υποψήφιος για το βασικό σχήμα. Θυμίζουμε πως στην 18άδα του αγώνα με τον Αστέρα στην Τρίπολη στον επαναληπτικό του 4-0 για το Κύπελλο είναι οι: Κάρολ, Μέγιερι, Μπονγκ, Ντομίνγκες, Φουστέρ, Χολέμπας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μήτρογλου, Ντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Σαλίνο, Σέποβιτς, Βέργος, Βούρος και Βάις.

Ο Μίτσελ προσανατολίζεται στο να χρησιμοποιήσει και τουλάχιστον έναν εκ των πιτσιρικάδων που έχει στην αποστολή. Ο προπονητής των ερυθρόλευκων πάντως περιμένει από τους παίκτες του πολύ καλό πρόσωπο και την κατάκτηση της νίκης στην αναμέτρηση με τους Αρκάδες.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα