Προφυλάσσει Ολαϊτάν ο Μίτσελ

Προφυλάσσει Ολαϊτάν ο Μίτσελ

Μάκης Σταθάτος
Προφυλάσσει Ολαϊτάν ο Μίτσελ

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Εκτός αποστολής για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού στο Κύπελλο με αντίπαλο τον Αστέρα στην Τρίπολη, άφησε ο Μίτσελ τον Ολαϊτάν προκειμένου να τον προφυλάξει.

Οι «ερυθρόλευκοι» μετά το 4-0 του πρώτου αγώνα έχουν εξασφαλίσει ουσιαστικά την πρόκρισή τους στα ημιτελικά εκεί που περιμένει ο Ατρόμητος και ο Ισπανός τεχνικός αναμένεται να ξεκουράσει αρκετούς παίκτες του. Εκτός από τον Νιγηριανό επιθετικό εκτός έμειναν για να πάρουν ανάσες, οι Μανωλάς, Μανιάτης, Σάμαρης, Σαβιόλα, Κάμπελ, Ρομπέρτο.

Η προετοιμασία των παικτών του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκε σήμερα Τρίτη, με πρωινή προπόνηση. Το βάρος έπεσε στην τακτική και την ανάπτυξη του παιχνιδιού. Νωρίτερα οι «ερυθρόλευκοι» έκαναν και τελειώματα φάσεων. Έπαιξαν διπλό, στα 3/4 του γηπέδου, ενώ ολοκλήρωσαν με στημένες φάσεις (κόρνερ συγκεκριμένα).

Κανονικά προπονήθηκε ο Μιγκέλ Τόρες, συμμετέχοντας στο μεγαλύτερο κομμάτι της προπόνησης (και στο διπλό) και συνεχίζοντας με ατομικό αερόβιο πρόγραμμα. Αερόβιο πρόγραμμα στο γήπεδο ακολούθησε και ο Μάικλ Ολαϊτάν. Η κατάσταση του νεαρού Νιγηριανού δεν είναι σοβαρή (υπέστη μία κάκωση στον ώμο), ωστόσο προφυλάσσεται από το ιατρικό και προπονητικό επιτελείο της ομάδας μας.

Μετά την ολοκλήρωση της σημερινής προπόνησης, ο Μίτσελ έκανε γνωστή τη 18άδα για το αυριανό ματς στην Τρίπολη. Αναλυτικά: Κάρολ, Μέγιερι, Μπονγκ, Ντομίνγκεζ, Φουστέρ, Χολέβας, Ιμπαγάσα, Μασάντο, Μήτρογλου, Εντινγκά, Παπαδόπουλος, Παπάζογλου, Πελέ, Σαλίνο, Σέποβιτς, Βέργος, Βούρος, Βάις.

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ Τελευταία Νέα