Συγνώμη «Παπ» και το επεισόδιο λήξαν

Συγνώμη «Παπ» και το επεισόδιο λήξαν

Μάκης Σταθάτος
Συγνώμη «Παπ» και το επεισόδιο λήξαν

bet365

Ρόλο πυροσβέστη ανέλαβε ο Γιώργος Σπανός στο νέο επεισόδιο ανάμεσα στον Δημήτρη Παπαδόπουλο και τον Γιώργο Παράσχο.

Ο 32χρονος επιθετικός εξέφρασε την δυσφορία του για την αντικατάσταση του στο ματς με τον Άρη, ενώ και στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό είχε δυσανασχετήσει κάνοντας κάποιες κινήσεις κατά την διάρκεια της αλλαγής του.

Ο Παράσχος του έκανε παρατηρήσεις και τον έστειλε στον πρόεδρο του Ατρομήτου για να δώσει εξηγήσεις, αφού πρώτα του ξεκαθάρισε πάντως πως δεν έχει πρόβλημα μαζί του, διότι αν ίσχυε κάτι τέτοιο δεν θα ήταν βασικός και δεν θα είχε αγωνιστεί σε όλα τα φετινά παιχνίδια.

Στην απολογία του στον Γιώργο Σπανό, ο «Παπ» είπε: «Συγγνώμη, πρόεδρε, αλλά παθιάζομαι. Δεν το κάνω επίτηδες. Ένιωθα ότι θα έβαζα γκολ και γι' αυτό δεν ήθελα να βγω. Δεν ήθελα να δημιουργήσω πρόβλημα».

Ο πρόεδρος των Περιστεριωτών θεωρεί πως αυτά τα θέματα πρέπει να λύνονται εντός των αποδυτηρίων και τα παράπονα να μην παίρνουν έκταση όπως έγινε κόντρα στον Αρη. Ο Παπαδόπουλος θα τιμωρηθεί με πρόστιμο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα