Έδιωξε τους δύο παίκτες η Ξάνθη λόγω... Πράνιτς!

Gazzetta team
Έδιωξε τους δύο παίκτες η Ξάνθη λόγω... Πράνιτς!

bet365

Σοκάρει η απόφαση της Ξάνθης να διώξει τους δύο παίκτες των ακαδημιών της μετά την ανάρτηση φωτογραφίας τους στο facebook με τον Ντάνιελ Πράνιτς!

Σε μία πρωτοφανή απόφαση προέβη η ακριτική ομάδα, μετά τις διαστάσεις που πήρε η κίνηση των δύο νεαρών ποδοσφαιριστών της. Πριν από λίγο καιρό είχαν φωτογραφηθεί μαζί με τον Κροάτη μέσο του Παναθηναϊκού, έναν παίκτη που μέχρι πριν λίγα χρόνια έπαιζε σε top κλαμπ της Ευρώπης και σίγουρα δεν είχαν ως τώρα αρκετές παρόμοιες ευκαιρίες να συναντηθούν με ποδοσφαιριστές αυτού του επιπέδου. Η κίνηση ωστόσο αυτή προκάλεσε την έντονη αντίδραση των «XanthiFans» (δες αναλυτικά εδώ) που εξέδωσαν ανακοίνωση, κάνοντας ουσιαστικά λόγο για έλλειψη σεβασμού.

Η διοίκηση της Ξάνθης ωστόσο τράβηξε την υπόθεση στα άκρα, καθώς σύμφωνα με το «Thrakisports.gr» τους έδιωξε από την ομάδα! Συγκεκριμένα στην απογευματινή προπόνηση της Δευτέρας, αφού έγιναν συστάσεις στους παίκτες να προσέχουν από εδώ κι έπειτα τις αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έπειτα οι δύο νεαροί ποδοσφαιριστές κλήθηκαν να απολογηθούν κι εκεί τους ανακοινώθηκε το «διαζύγιο» όπως αναφέρεται!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα