Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Τζούνιορ Μοράες!

Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Τζούνιορ Μοράες!

Απόστολος Παγώνης
Προτάθηκε στον ΠΑΟΚ ο Τζούνιορ Μοράες!

bet365

Ένας ακόμη παίκτης προτάθηκε στον ΠΑΟΚ για την επίθεση σύμφωνα με πληροφορίες του Gazzetta από την Ουκρανία. Πρόκειται για τον Τζούνιορ Μοράες που αγωνίζεται στην Μέταλουργκ.

Στον ΠΑΟΚ η απόκτηση επιθετικού αρχίζει και δυσκολεύει καθώς η αναζήτηση ποδοσφαιριστή που θα κάνει την διαφορά συνεχίζεται. Σύμφωνα με πληροφορίες που άντλησε το Gazzetta από την Ουκρανία στον δικέφαλο προτάθηκε ο 26χρονος επιθετικός της Μέταλουργκ Ντόνετσκ Τζούνιορ Μοράες. Ο Βραζιλιάνος που ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από την Σάντος φέτος σε 16 συμμετοχές του έχει πετύχει 10 γκολ.

Πέρυσι σε 23 παιχνίδια είχε 11 γκολ. Εκτός από τον ΠΑΟΚ για τον Μοράες ενδιαφέρθηκε το Ανόβερο, αλλά και η ρωσική Κούμπαν. Για τον παίκτη οι Θεσσαλονικείς είχαν κινηθεί για την απόκτηση του και επί θητείας Μπόλονι ως παίκτης της ΤΣΣΚΑ Σόφιας. Η αγοραστική του αξία υπολογίζεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα