Σενάρια για επιστροφή Τζιμπούρ

Σενάρια για επιστροφή Τζιμπούρ

Δημήτρης Τομαράς
Σενάρια για επιστροφή Τζιμπούρ

bet365

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ θεωρείται... τελειωμένος από την Σίβασπορ και στην Αλγερία κάνουν λόγο για άμεση επιστροφή του στου Ρέντη.

Ο Ραφίκ Τζιμπούρ τέθηκε οριστικά εκτός της τουρκικής ομάδας σύμφωνα με Αλγερινούς, που επικαλούνται πληροφορίες από την γειτονική μας χώρα και ενώ δεν έπαιξε στον σαββατιάτικό της αγώνα. Κληθείς να τοποθετηθεί για το γεγονός ένας συνεργάτης του Ρομπέρτο Κάρλος στην Σίβασπορ διευκρίνισε πως δεν πρόκειται να δώσει καμία άλλη πληροφορία και ό,τι το σωστό είναι τα ΜΜΕ να ρωτήσουν τον ίδιο τον Βραζιλιάνο τεχνικό γιατί ο παίκτης δεν συνεχίζει στον σύλλογο.

Επιβεβαίωσε όμως πως ο παίκτης που ανήκει στους πρωταθλητές Ελλάδας αποτελεί επί της ουσίας παρελθόν. Παράλληλα στην Αλγερία παρουσιάζονται βέβαιοι πως μετά από αυτήν την εξέλιξη ο διεθνής φορ θα γυρίσει στου Ρέντη για να ενταχθεί εκ νέου στις υποχρεώσεις του Ολυμπιακού. Εφόσον πάντως ο έμπειρος στράικερ δεν παραμείνει στην Σίβασπορ, θα γυρίσει στην Ελλάδα και λογικά θα δοθεί ξανά δανεικός σε άλλη ομάδα. Από τον Ολυμπιακό δεν επήλθε καμία επιβεβαίωση ή διάψευση των παραπάνω πληροφοριών.

 

SUPER LEAGUE ΤΟΥΡΚΙΑΣ Τελευταία Νέα