Σκέψεις για ανανέωση με Ρισβάνη

Σκέψεις για ανανέωση με Ρισβάνη

Gazzetta team
Σκέψεις για ανανέωση με Ρισβάνη

bet365

Το ενδιαφέρον ξένων συλλόγων για τον Ρισβάνη φαίνεται πως έχει «θορυβήσει» τους ανθρώπους του Παναθηναϊκού, που σκέφτονται να τον καλέσουν για νέο συμβόλαιο.

Οι «πράσινοι» έριξαν... άκυρο στη γερμανική ομάδα για την πώληση του ταλαντούχου στόπερ, ωστόσο όπως όλα δείχνουν δεν πρόκειται να μείνουν εκεί. Ήδη σκέφτονται άλλωστε να τον καλέσουν το προσεχές διάστημα να συζητήσουν για ένα νέο συμβόλαιο σύμφωνα με τη «Live Sport».

Με αυτό τον τρόπο θέλουν αφενός να επιβραβεύσουν τον παίκτη για τις καλές εμφανίσεις του κι αφετέρου να κατοχυρωθούν και οι ίδιοι, βάζοντας ρήτρα για μελλοντική του πώληση. Στο υπάρχον συμβόλαιο εξάλλου υπάρχει όρος που λέει πως αν του χρόνου συμπληρώσει 15 συμμετοχές, έχει δικαίωμα να εξαγοράσει την ελευθερία του με μόλις 20 χιλ. ευρώ!

Γι' αυτό τον λόγο θέλουν να διασφαλιστούν οι «πράσινοι», με τον Νίκο Νταμπίζα να τον καλεί πιθανότατα μετά το τέλος της τρέχουσας μεταγραφικής περιόδου. Και οι απολαβές του Ρισβάνη βέβαια είναι πολύ χαμηλές, αφού η συμφωνία του με τον Παναθηναϊκό προβλέπει 7,5 χιλ. ευρώ κι επιπλέον 1500 ευρώ ανά παιχνίδι όπου συμπληρώνει 15 λεπτά, ήτοι έχει ήδη εξασφαλίσει 12 χιλ. ευρώ ακόμα (μετράει 8 συμμετοχές).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα