Στην αποστολή ο Μάρτενς!

Στην αποστολή ο Μάρτενς!

Απόστολος Παγώνης
Στην αποστολή ο Μάρτενς!

bet365

Ο Χουμπ Στέφενς συμπεριέλαβε στην αποστολή τον Μάαρτεν Μάρτενς για την αναμέτρηση με τον Πανιώνιο. Ο Ολλανδός τεχνικός θέλει να βάλει άμεσα στο κλίμα της τον Βέλγο μέσο και δεν αποκλείεται ανάλογα και με την εξέλιξη του αγώνα να πάρει χρόνο συμμετοχής.

Ο 29χρονος μέσος με μόλις μια προπόνηση συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Ο Στέφενς να βάλει τον Μάρτενς όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στο κλίμα της ομάδας με σκοπό πολύ σύντομα να είναι σε θέση να αγωνιστεί. Πάντως, ο ίδιος δήλωσε απόλυτα έτοιμος ακόμα και για να αγωνισθεί. Πριν την προπόνηση ο Ζβόνιμιρ Βούκιτς σε συζήτηση με το προπονητικό τιμ δήλωσε ανέτοιμος μετά την ίωση που τον ταλαιπώρησε και προτιμήθηκε να μείνει εκτός αποστολής. Το πρόγραμμα περιείχε ασκήσεις τεχνικής χαμηλής επιβάρυνσης και εξάσκηση στα τελειώματα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα